• her ne kadar, beşiktaş'tan ayrılma konusunda acele etmiş ve milangaz dışındaki sponsorluk çözümleri için zaman tanımamış da olsa, yaşanan sevinçlerin, dayanışmanın ve birlikte karşılıklı yapılan tezahüratların, hizmetlerinin hatırına, katiyen katılmayacağım slogan. gidişini vakarla karşılamak gerekir.
  • lisede kız arkadaşından ayrılan ergenlerin tezahüratı. kimse kimseye beşiktaş'ın çocuğu bağır diye zorlamadı. her gelene beşiktaş'ın çocuğu dersek onlarda geçer arkamıza çocukluğunu gösterir.

    ergin ataman bu camia büyük sevinçler yaşatmıştır. sözleşme imzalama şekli yanlıştır. ( gs yönetimine bakınca bu gayet normal)
    ama 2 hafta önce ilah yapıp sonra yerin dibine sokmanın alemi yok.

    emekleri için teşekkür edilip uğurlamak lazım. biz ne zaman fenerbahçe taraftarı gibi olduk ondan sonra bu duruma düştük.
    kimse de gitti diye üzülmesin arkasında çok sağlam bir adam var. önemli olan sponsor sorunu çözülüp bütçenin ayarlanması. bunlar çözüldüğünde geri adım atılmaz.
  • kökü yanlış olan slogan. ergin ataman beşiktaş efsanesi miydi? değildi, ama efsane bir sezona imza attılar öğrencileriyle ve o sezon beşiktaş taraftarını çok da mutlu ettiler. bu sezona bu kadar sevinirken ardından böylesi kin barındırmak doğru değil, sevinmediysen zaten gidişini sallaman mantıksız. he gidiş şeklinden ben de memnun değilim, bahane ararmış gibi oldu herşey, dilerim takımın sponsorluk sorunu çözülür de yeni efsane mutluluklar tadarız.
  • bu adam son kupayı kazandıklarından beridir milangaz ( ya da ayarında) bir sponsor bulunamazsa ben yokum demiştir. bunu bangır bangır, bağıra bağıra söylemiştir.
    sponsorluk denilen şey ciddi bir reklam harcamasıdır. karar süreci uzundur. böyle şeyleri anlaşma bitmeden aramak gerek.
    yönetim hiçbir şekilde önceden sponsor arayışına başlamamış , belli ki milangaz ile seneye de çalışıp çalışmayacakları hususunu açıklığa kavuşturamamış, milangaz devam ederse ne ala olmazsa ko götüne demiş, o belli. buna karşılık da ergin ataman dediğini yaptı, gitti. bunda kızılacak , bağırılacak ya da milangazın çocuğu denilecek bir durum yok bana kalırsa.
    keşke yönetim adam olaydı sponsorluk işini kotaraydı. yumurtayı kapıya dayandırmayaydı.
  • bugün yine yenilmiştir.
hesabın var mı? giriş yap