• deprem dersi verdiğini zanneden milletin saçıyla küpesiyle dalga geçtiğini sanan, derste adı geçen bilim adamlarına oruç tutmayan bi adam demeyi uygun görebilen, sınavları neresiyle okuduğu anlaşılamayan osmangazi üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünün en tırt hocalarından birisi.ayrıca deprem dersi yüzünden okulu uzayanlar için gelsin
    tarlaya ektim soğan bitmedi mizan doğan
  • öğrenciyi müşteri gibi gören, kayserili, yer yer sempatik, yer yer itici bir hocadır. eskişehir osmangazi üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünün en zor dersinide kendisi vermektedir. (bkz: depreme dayanıklı yapı tasarımı)
  • bu adamı tanıyan türk tipi akademisyenin ne olduğunu rahatça anlar. kendi yazdığını iddia ettiği ve her sene bastırdığı deprem kitabı okulu bitirmeme rağmen söylüyorum ki kesin bu sene de yanlışlarla doludur ki bi 5-6 senedir basılıyor o kitap sadece benim bildiğim. özellikle ders anlatımı fantastiktir, slaytlarla yaptığı stand-up pardon dersleri genelde "biz buraları anlattık sayalım, sınavda da sorarız, çalışın" şeklindedir. gerçi kendisini tanıdıkça sevebilmek mümkündür, sizi sevmese de, genelde kıllık yapsa da burhan altıntop'a olan benzerliğinden bir empati kurarsınız. bir de zenginden alıp fakire dağıttığı söylentileri vardı ki oraları bilemem tabii.
  • umberto eco kendisinin fikir sevgilisidir
  • eskişehir osmangazi üniversitesinde depreme dayanıklı yapı tasarımı veren hocadır. gerek ders anlatamayışları gerekse kıllıkları yüzünden pek sevilmez. kendi söylemiyle deprem dersinde herkes muhakkak sallanacaktır. zaten sallanmayanını da görmedim.
    hediye çeklerini (!) pek bir sevdiği söylenir. ama ben gözümle görmedim.
  • gidip hocam beni geçir dediğin zaman ondan bi daha ders almayacaksın çünkü seni geçirir ama hocandan bidaha ders alırsan unutmaz o seni ve bir kerelik geçirme hakkını kullandığın için o dersi en az 3 defa almak zorunda kalırsın .
  • slayttan ders anlatirken bunu sorarim diyip, sinavda soru kagidinin yanina tarih yazip soracagiz dedik sorduk diyen hocadir kendisi. türkiye haritasini ciz uzerinde fay hattini goster al sana 4 puan. böyle böyle belki geçersiniz depremi gencler.
  • öğrencilerden rüşvet alan, eğitim yaptığını sanan klasik beceriksiz, kalitesiz, kendini king sanan akademiysencik kişisi. rüşvet aldığının bilinmesi fakat taşşaklı olduğu için kimsenin müdahale edemediği de ayrı bir olay.
  • en iyi müslüman betonarme binadır. o senin bu benim yüküm demeden tüm zati ve hareketli yükü kardeş kardeş taşırlar diye bi lafı vardır. efsanedir. saatin şeyi yönünde dönen momenti şiy olarak aldığımızda şey olur arkadaşlar diye konuya girip hayatı sorgulatabilir.. ilginçtir. . alışmak lazım (bkz: alışmak sevmekten daha zor geliyor)
  • hayatımdan 2 seneyi öğrettiğini iddia ettiği deprem dersi ile çalmış olan hoca...
hesabın var mı? giriş yap