• rtük başkanı tarafından yapılan ve tam hali "muhalefet televizyonda sınırsız biçimde muhalefet yapmak istiyor. bunun bir sınırı var, aşamazsın." şeklinde olan açıklama.

    sabah gazetesine verdiği ropörtajda konuşan rtük başkanı, "toplumu yanlış yönlendiren haberler yapılmasına, toplumun ahlaki değerlerini olumsuz etkileyecek dizilere karşı geldiğim için bir kesim tarafından hedefe kondum. muhalefet televizyonda sınırsız biçimde muhalefet yapmak istiyor. bunun bir sınırı var, aşamazsın. mesela, haber sunucusu ama siyasi aktör gibi davranıyor. yorum yaparak, taraflı biçimde sunuyor haberi ya da hakaret ediyorlar siyaset programlarında. olmaz. ceza verince de hakaret ediyorlar." şeklinde açıklama yapmış.

    yayıncılığın kanunla belirlenmiş ilkelerinin herkes için geçerli olduğundan bahsedilmesi yerine konu tamamen siyasi temelde muhalefet ile ilişkilendirilerek açıklanmış. bu bence oldukça tartışma yaratacak bir ifade olmuş. muhalefetin sınırlarını kim belirliyor, ne olunca sınır aşılmış oluyor, yayıncılık ilkeleri herkes için ortaksa bu ilkeler neden sadece muhalefetin sınırını oluşturuyor, herkes için ortak olan bu ilkelerin iktidara yakın yayıncılık yapan kanalların da sınırını oluşturması gerekmiyor mu, eğer bu ilkeler yayıncılık yapan herkes için ortaksa konu neden muhalefet yapmanın sınırları var şeklinde açıklanıyor şeklindeki sorular benim ilk anda aklıma gelenler.
  • bence sen yalakalık sınırını çoktan aşmışsın rtük başkanı.
  • teoride haklı bir açıklama yaptığına canı gönülden inanıyorum. peki bu muhterem zat mesela iktidar sınırını aştığında aynı sınırı koyabiliyor mu ?

    bugüne kadar gördük mü ?
    görebileceğinize inanıyor musunuz ?

    tek taraflı adalet sağlamaya çalıştığın zaman, kantarın topuzunu kaçırıyorsun.
  • faşistim demenin farklı yollarından birisidir. yarın bir gün kıçına tekmeyi yediğinde şaşkın şaşkın etrafa bakacak olan kişi açıklamasıdır.

    kendilerini allah sanıyorlar ama kukla olduklarının farkında değiller.

    ayrıca bu adam, akp tv'sinde katliam çağrısı yapan sevda noyan konusunda bir halt etmemiş olan kişidir. o kadına madalya takmadığı kalmıştı.
  • nasil bir simulasyonun, nasil bir matrix'in icine düstük yarabbi;

    "toplumun ahlaki değerlerini olumsuz etkileyecek dizilere karşı geldiğim için.."

    piyasadaki iki diziden biri mafya, kabadayi dizisi. silahin patlamadigi, kilicin cekilmedigi, raconun kesilmedigi bir tane dizi yok. en zararsiz "aile dizisi"* dedigin yapimda timarhaneye kapatilmayacak adam kalmamis, adamin yaptigi aciklamaya bak.
  • allah aşkına hangi kanalda yapıyorlar? :)))

    yahu 20 senede koca havuz medya oluşturuldu. baktılar insanlar fox, cnn, habertürk seyrediyor. bir şekilde cnn türk'te alındı (bkz: demirören'in ziraat bankasından aldığı kredi)

    şimdi sadece habertürk'ün tartışma programları var. onda da ne kadar havuz medya gyy, yandaş avukat, gazeteci varsa çıkıyor?

    eee havuz medya niye var? çıksanıza kendi kanallarınıza yandaş yandaş? gelecekse akp'li vekiller gelsin? habertürkte ne işi var yandaş kanal yöneticisi, yazarının?

    muhalefet dediğinde geleceğin iktidarı veya iktidar ortağıdır.... atanmışların bu atarları bitmedi gitti.

    he seçimle falan gelmişti derseniz... üst kurul üyelerine bakın derim.
  • gün gelecek devran dönecek o zaman bu beyanları hakkında ne diyecek onu merak ediyorum.
  • muhalefet sınırı şiddettir, tehdittir.

    onu yapan da muhalefet değil.
  • bu açıklamaya göre ahaber ve atv'nin tamamen kapatılması gerek dediğim açıklama. boş yapmış. faşizm seviyoruz diyemiyor bunu diyor işte.
  • biz nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya... ne özgürlük,ne adalet,ne kadın hakları,her yer külhan beyi önüne gelen konuşuyor ama hepsi vatan sevdalısı bizde vatan haini oluyoruz.muhalif olmak bile suç olmuş,herkesin ağzını bantlamaya çalışıyorlar.bıktık vallahi billahi...
hesabın var mı? giriş yap