• gerçek ismi (bkz: ahu kahraman yıldırım) olan instagram sayesinde öğrendiğim kadın.
    mimar sinan üniversitesi piyano bölümü mezunu sanırım ve etiler müzik okulu adında bir okulu var.
    geçen sene eylül ayında doğan oğlu kartal’ın kalbindeki problem yuzunden zor gunler geçiriyor, ben de kendisini o günlerde takip etmeye başlamıştım, gerçekten bir anne için çok zor bir durum, geçtiğimiz 9 ay içerisinde kimi zaman güçlü kimi zaman dibe vurmuş olarak paylaşımlar yaptı. instagramda ne paylaştıgı önemli değil tabii ama beni en çok etkileyen ve ders almamız gereken kısım çoğunlukla söylediği boş şeylere üzülüp durmayın, hayattaki en önemli şey sağlık. aslında hepimizin hep bildiği ama çoğunlukla unuttugu gerçek.

    oğlunun kalbi şuanda %18 oranında çalışıyormuş ve acilen kalp nakli olması gerekiyor, şuanda frankfurtta bir çocuk hastanesindeler ve takip edebildiğim kadarıyla kartal 3 haftada 3.ameliyatını oldu.
    ahu hanım da bununla ilgili organ bagısı farkındalıgının artması ile ilgili paylaşımlar yapıyor, organ bagısı zorunlu olsun diyor ki bu da kimi zaman takipçileriden sert tepki alıyor.
    aslında ciddi platformlarda tartışılması gereken bir konu, bir insanın hayatının devamının bir baska insanın ölümüne bağlı olması çok acı, böylesine büyük bir acı yaşamakta olan bir ailenin mantıklı karar verememesi çok doğal, ama gerçekten nakil olup baskasına can verebilecekken toprak altında çürüyen organlara yazık günah.. ortası nasıl bulunabilir bilmiyorum, belki de dünyadaki diğer ülkelerin uygulamaların bakılmalı.
  • 10 aylık oğlu yılmaz kartal'ın almanya' da kalp nakli olabilmesi daha doğrusu nakil sırasına girebilmesi için 1 milyon euroya ihtiyacı olan anne. şu an kampanya başlatılabilmesi için izin alma aşamasındalar. türkiye'de organ bağışı hala tartışıladursun,bu insanların aylardır yaşadıkları çaresizlik gerçekten içler acısı. inşallah en kısa zamanda izin alınır ve kampanyayı burdan duyurabiliriz.
  • takip ettiğim, gerçek adı ahu kahraman yıldırım olan kişi. çok çaresiz bir anne. almanya'daki hastane kabul etmiş çocuğunu lakin 500.000 euro kapora istiyormuş sanırım toplamda 1.500.000 euro'ymuş. sanırım şu an valilik izni bekleniyormuş. umarım bir an önce bir kalp bulunur yavruya...

    hala daha organ bağışı günah diyenlere inat iyileş kartal bebek.
  • şu aralar sürekli gündemde tutmamız gereken başlık, haberi olmayanlar instagram muzisyen anne hesabından detayları öğrenebilir. umarım gereken para bir an önce toplanır ve kalp nakli sonrası güzel yavru sağlığına kavuşur..
  • dertlerinizi unutmak istiyorsanız bir instagram hesabına göz atmanızı tavsiye ederim. saçma sapan başlıklardan daha önce gelip melek yavruya yardım eli uzatılmalı
  • hey! hadi bir el atalım. güzel yavru yaşasın. müzisyen annenin ciğeri yanmasın.

    bu aralar zor durumda olan blogger.
  • minicik yavrusunun iyilesmesi icin canla basla ugrasan dunyalar iyisi bi anne.. hep birlikte kartal bebegin iyilesmesine yardim etmeliyiz!
  • şu coğrafyada her gün yeni yeni acılar görüyoruz. haliyle de duyarsizlasiyoruz çoğuna. ama bu annenin bebeğinin durumu beni mahvetti. yıktı geçti. 1 milyon euro lazım kalp nakli için ve daha onay alamamışlar valilikten.
    bebeğin durumu kritikmis. doktorlar kalbi daha fazla yorulmasın diye uzun süreli uyutmaya karar vermişler. şimdilik sadece dua istiyor müzisyen anne. hafta içi onay gelirse tüm ülkenin seferber olması gerek bu paranın toplanabilmesi için.
    dönüp dönüp resimlerine bakıyorum güzel bebeğin. yüreğim kaldırmıyor hiç tanımasam da. kimbilir ailesi nasıl üzüntüler içindedir.
    başlığın sürekli yukarda durması gerek. tek başına gündem belirleyen bizler 10 aylık yılmaz kartal bebeğin sesini daha çok kişiye duyurmalıyız.
    https://www.instagram.com/muzisyenanne/
    postları inceler belki şifa için bir dua edersiniz simdilik. sonrasında da o parayı toplarız umarım.
  • biran once bir banka hesabini paylasabilmesini umdugum, insallah cocugu kurtulacak kadincagizin rumuzu.
  • instagrama her girdiğimde ilk olarak kontrol ettiğim hesap, güçlü kadın, güçlü anne.

    kartal bebek şu kritik günleri atlatsın, valilik izni bir an önce çıksın, hesap paylaşılsın da burada kampanya başlığını açalım, gerekli miktar anında toplansın diye sabırsızlanıyorum.

    şu fotoğraf ise günlerdir boğazımdaki yumrunun sebebi. bir bebek böyle derin bakar mı hiç, bakmamalı, kuzucuk...
hesabın var mı? giriş yap