• bioderma institut esthederm ve etat pur markalarının arkalarındaki puanları toplayıp, belli bir puana ulaşınca eczaneden ücretsiz ürün almanızı sağlayan uygulama. sitesinden de sisteme ulaşabilirsiniz naosstars

    ben daha çok bioderma'yı kullanıyorum ve şimdiye kadar birkaç kez hediye ürün aldım memnun kaldım kullanmanızı tavsiye ederim.

    referans kodum: c1p5c0

    eğer hala yüklemediyseniz kodumu kullanıp ekstra puan kazanabilirsiniz. hem siz hem ben kazanırız yani:)

    edit: referans kodunu kullananlara çok teşekkür ederim

    edit2: eczaneden almak zorunda değilsiniz kargo ile de yolluyorlarmış seçtiğiniz ürünü. kapıda ödeme ile 34 tl verip alıyorsunuz ürününüzü. (zam gelmiş kargoya da) çoğu zaman eczanelerde sorun olabiliyor kargo ile almak çok daha mantıklı özenle paketlenmiş olarak elime ulaştı hediye ürünlerim.
  • bioderma sebium foaming gel kullanmaya başladım. baktım yüzüm iyiden iyiye sabah akşam kullanınca akne, siyah nokta yağlanma problemi oluşturmuyor devam ettim. yetkili eczanelerden ve puanlı olarak internetten satın alımlarda puan biriktirerek hediye ürün kazanmanızı sağlayan sadakat programıdır.

    üyeliğinize referans kodumu kullanırsanız hem siz hem ben puan kazanırız.

    referans kodu: d8s3k9

    hepsi büyük harfle girilecek.
  • çok övenler oldu. bakalım neymiş, bi deneyelim.

    kod:b4w3v5
  • referans koduyla üye ol bir taşla iki kuş:
    c5q4g3

    o değilde erkek olarak 3 yıldır güneş kreminden, duş jeline kadar bioderma kullanıyorum. umarım ben ölene kadar istifini bozmadan devam eder bu firma. gönülden bağlıyım bunlara
  • merhabalar :)

    benim referans kodum da; d2r2y2

    ayrica ben de bugun bioderma sebium yuz yikama jelini aldim. ilk yikamada yumusacik bir his birakti. cildin yagli dokusunu aldi hemen. kullandikca update edecegim.

    bir de photoderm spot 50 gunes kremini aldim. yuzde biraz parlama yapti ama agir yagli bir his birakmadi.

    puani da ilk defa denedim benim kodumu kullanabilirseniz karsilikli kazanabilirmisiz oyle diyorlar. simdiden cok tesekkurler :)
  • uzun zamandır biodermanın sensibio hassas ciltler için olan yüz yıkama jeli ile photoderm aquafluide güneş kremini kullanıyorum. yıkama jeli güzel temizliyor, kullandığım güneş kremi cilde hafif bit parıltı veriyor ama rahatsız edici değil. tabi her cildin yapısının farklı olduğunu düşünürsek herkeste aynı tepkileri veremeyebilir. deneme yanılmayla anlaşılıyor ne yazık ki. yeni üye olanlar için karşılıklı ekstra puan kazanmak isteyen olursa kodumu buraya bırakıyorum. sağlıcakla :)

    x9g3q4
  • bir dünya para verip aldığım ürünler 9 puan ediyor, bir puanlık ne alsam diye dert ederken birinin referans kodu ile giriş yapınca bir puan eklendiğini öğrendiğim uygulama. bu arada hediye ürünü üç gün içinde süper bir paketleme ile gönderdiler.

    siz de yeni üye olacaksanız benim referans kodum s4v7d6
  • biodermanın yeni puan biriktirme sitesi. bioderma markalı ürünlerin arkasındaki kodu girdiğinizde tutar 10 puan olunca yeni bir ürün size hediye ediliyor.

    herhangi bir referans koduyla üye olursanız 1 seferliğine karşılıklı 1 er puan kazanabiliyorsunuz. ilk ürün girişi yaptığınızda puan yükleniyor.

    referans kodunu şuraya bırakayım, büyük harfler ile v7c4d0
  • referans kodum buyuk harflerle: d0c4k0

    biriktirilen puanlarla hediye urun alma imkani taniyan uygulama.. eger uye olurken ekstra 1 puan daha kazanmak istiyorsaniz referans kodumla giris yapabilirsiniz.. tesekkurler :)
  • canım kardeşimin de bu uygulamayla alakası varmış. abi senin şu ekşi sözlük hesabından bi reklam yapsak ya dedi. işim görülsün dedi. dedim at bi 50'lik istediğin entry'yi yazayım. nasılsa koca site reklam panosuna döndü. trollü paralısı fink atıyor ortamda, ikimizin de işi görülsün. sonra dedi ki 50 lira param olsa senin ağız kokunu mu çekerim s*kik, gider alırım. ben de haklısın dedim. o yüzden şu referans koduyla bi alışverişiniz olursa hem bir garibanı sevindirirsiniz, hem de ben de mesai vakti böyle işlerle uğraşmak zorunda kalmam. ama canın yarısı işte yok diyemiyorsun.

    l0b1d5 (harfler büyük tabi)

    istediği ürün için 1 puana ihtiyacı varmış ama sadece 2 tane kalmış. öyleymiş.
hesabın var mı? giriş yap