• abd olayları hakkında konuşurken konu birden türkiye cumhuriyeti dışişleri bakanlığının yaptığı açıklamaya geliyor ve muhabir bunu "şok oldum, utanç verici bir durum, insan haklarını bilmeyen, gazetecileri hapse atan bir diktatör tarafından yönetilen türkiye bile bize akıl veriyor" diye yorumluyor.

    muhabire mi kızsam, dışarıdaki imajımıza mı üzülsem bilemedim.

    videosu

    edit: muhabire mi kızsam cümleme takılanlar, laf atanlar olmuş. oğlum türkiye'de yaşıyorsunuz. yumuşatmadan hiçbir şey yazamıyoruz ki. böyle yazmasam dangalağın teki bu darbeci, fetöcü, pkklı, terörist bilimum şey uydurup muhabirin dediğini destekliyor diye şikayet eder sabahı görmeden içeri alırlar. malum demokrasi ülkesinde yaşıyoruz ya.
  • içerideki imajımız da çok farklı olmadığı için şaşırmadığım yorumlama. dışarıdan islamik diktatorluk olarak gozukmuyor sanırım henüz bak o güzel.

    edit: diktatörlük az kalır, halkın çoğunun aç, doktorlarının, mühendislerinin yoksul, normal standartlarda alışveriş yapmanın lüks, tatile gitmenin lüks, liyakatın olmadığı, yarım yamalak eğitimin de karşılıksız kaldığı, nefes alırken de verirken de vergi verilen, özgür basının olmadığı tam orta doğu tarzı iç savaşa ve yıkılmaya mahkum bir geri kalmış ülke olduğunu söylemeyi unutmuş.
    (bkz: ıslamic dictatorship of turkey)
    (bkz: badem bıyık)
    (bkz: cumhurbaşkanının talimatıyla)
    (bkz: talimat geldi)
  • ya ben diktatör olsam sen bana bunu diyebilir misin cevabını alınca üzülecek muhabir söylemi.
  • halbuki hiç alakası yok. bana biraz abartılı geldi bu söylem.
    tayyip ne yapsın, ülkede terörist olmayan sadece akpliler var, gerisi hep vatan haini. hapse atmışmış, onlar da dış güçlere maşa olmasaydı. neymiş düşünce özgürlüğü yokmuş, kardeşim kim düşündüğü için hapse atıldı bu ülkede, herkes istediğini düşünebilir sadece başkasına söylemesin düşüncesini yeter.
  • (bkz: yalan mi)

    sen ne dersen de, yurtdisindaki imajin, putin'den, trump'dan farkli degil.

    edit: cnn'de benim duydugum 3 sefer, "ulan erdogan bize demokrasi nasihati verdi, dustugumuz hale bak" cektiler.
  • birazdan damlar "oyle bile olsa bu bizim ic meselemiz, bu laflara karsi cikmaliyiz" diyen, senelerdir agizlarina sicilmasina ragmen hala ayni enayilikte israr eden tipler.

    aksinin iddia edilecegi bir durum olmayan yorumdur gazetecinin yaptigi da.
  • uzun namlulu silahlarla sabaha karşı kapısına dayanırlar.
  • (bkz: nbc muhabirine o konuda ben de çok kırgınım)
    ayrıca vatandaşına keyiflenmesi için kendi elleriyle çay dağıtan bir adam nasıl diktatör olabilir. abartma konusunda üzerinize yok vallahi kıskanç köpekler sizi...
    görüyorsunuz adam rektör atıyor kimse kabul etmiyor her yerimiz atayiz fedöcüler tarafından çevrilmiş.
  • yalnız kadın ülkesinde olan olaylara değil daha çok türkiye’nin yaptığı açıklamaya üzülüyor. çok acınası.
  • muhabir türkiyeyi gördüğü ve gözlemlediği gibi yorumlamış. söylediği de yalan değil. daha ne kadar imajımızı yerlerde savurabiliriz ki?
hesabın var mı? giriş yap