• bandırmalı bir suser. kötüleyenlere bakmayın. elin yozgatlısı gelmiş bu adamı kötülüyor.
  • aşırı özgüvensiz, alıngan bir sözlük yazarı. nick altına entry girenlere önce mesaj yolu ile ulaşıp lütfen düzeltirmisiniz vs. gibi şeyler yazıyor, ardından silmez düzeltmezseniz tehdit ediyor ve en son da hala kezbanımızın istediği yapılmazsa sözlüğe şikayet edip bir şekilde entryi sildiriyor. aman entry girerken dikkat edin en ufak bir kötü kelime kullanımında artık nasıl ağlıyorsa modlara, entryniz uçabilir.

    konu ile alakasız aklıma geldi, balıkesirin meşhur kaşarları. manyas baya güzeldir.
  • (bkz: aktroll)
    (bkz: engelle)

    seccadeye bastığı için kılıçdaroğluna oy verilmemesi gerektiğini savunan, her başlığa bununla ilgili entry giren troll. tek tük muhalif entryleri de var, ya satılmış hesap ya da inceci zaferci olabilir. her türlü basın engeli, zaman kazanırsınız.
  • beşiktaş ile ilgili doğruları yazdığınızda nickinizin altına pisleyen tinerci. bir de akıl veriyor kendi takımının başlığının altına yazsana diye. oldu paşam, sen suserlara bir liste ver, biz sadece oralara yazalım. yazılanları okumak zoruna gidiyorsa engeller geçersin(benim birazdan sana yapacağım gibi), milleti düşük iq'lu entrilerine maruz bırakmak zorunda değilsin.
  • yazdığım bir entry'i silmezsem nick altıma gelip pisleyeceğini bana özel mesaj ile ileten bir yazar. nickaltıma yazdıktan sonra bir de bana cevap vermedi demiş. senin benim hakkımda ne düşündüğünün, ne yazdığının benim için ne önemi var da cevap verecem.

    meğerse aktroll imiş, başlığında yazılanlardan öğrendim, şaşırmadım.
  • madem herkes sirk izlemeye gelmiş bizim de tiner de incelticimiz pardon çorba da tuzumuz olsun.

    tanım: formasını naftalinleyip dolaba asan, akp'nin kazlıçeşme mitinginde bedava döner ekmek dağıtacağını duyduktan sonra elinde flama ile dört nala koşan sekiztaşlı yumurcak.

    pendik maçı sonrası kameralara yakalanmıştır.
  • dünyadaki bütün kötülükleri galatasaray'a bağlayabilecek bir çözüm noktası olan; akla karayı ayırt etme yarışmasında ak ve karadan başka renk bilmeyerek bjk'li olmuş bir sözlük yazarıdır.
  • besiktas'in halil umut meler ile az galibiyet aldigini soylerken, besiktas'in bulent yildirim ile maclarinin yuzde doksanini kazandigi soyleyince cik cik diyen oten bir kargaspor sempatizani. engelleyin gecin.
  • küçücük bir takımın trollü.
hesabın var mı? giriş yap