• bir korku filmi.
    matrix'te kahin'in bekleme odasındaki televizyonda gösterilen bu korku filminde beyaz tavşanlar önemli bir rol oynuyormuş.
  • uzay yolu (bkz: star trek) dizisinde, doktor leonard mccoy'u canlandırmış olan rahmetli deforest kelley'i de görebileceğiniz bir film. sonra benim gibi, iki saat boyunca; "kimdi la bu, nereden tanıyorum ben bunu?" deyu kurdeşen dökmeyin.

    film mi? film fena değil, b film sevenler kesin beğenecektir.

    --- spoiler ---
    cole hillman’ın arizona’daki çiftliğini melez tavşanlar sarmıştır. bu nedenle ses kontrol yöntemi uygulamak istemektedir. üniversiteye bağış yapan hillman’a iyilik yapmak için, üniversite başkanı elgin clark zoolog roy bennett’ı yardıma çağırır. bennett tavşanlara hormon ve mutasyona uğramış kan aşılar. ancak işler planlandığı gibi gitmez ve ortaya kana susamış, kurt boyunda insan yiyen tavşanlar ortaya çıkar. son çare olarak ulusal güvenlik çağırılır.
    --- spoiler ---

    imdb: http://www.imdb.com/title/tt0069005/
    trailer: http://www.youtube.com/watch?v=m0dktm41r1s
    afiş: http://www.movieposterdb.com/poster/5be0df90

    not: spoiler ibaresi içindeki metin divxplanet.com dan alınmıştır.
  • bu bilim kurgu korku gerilim filmi, the year of the angry rabbit (1964) adlı bilim kurgu kitabına dayanmaktadır .70'lerin başındaki diğer bilimkurgu korku filmlerine benzer şekilde, bu filmin'de cansız özel efektleri izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı.
hesabın var mı? giriş yap