• sosyetik diyetisyen seansı 500 tlcik , randevusu ise en erken bir ay sonraya verilmekte .
  • tam 1,5 ay sonraya gün verebiliyorlar, ünlü ya da “önemli” biri değilsen hafta sonu için randevu vermiyorlar, hafta içi de yalnızca 1 - 4 arası görüşme organize ediyorlar.
  • doğum kilomu bir türlü veremeyince dedim bari para vereyim belki öyle zayıflarım. arayıp bilgi aldım offf rakamı duyunca tekrar şişko halimle bir süre daha barışmaya karar verdim. tatlı kızsın niloş ama azcık pahalısın. tabi bu kadar popüler olunca normal.biraz stalk yaptım bu kadar genç yaşta bu kadar popüler bir diyetisyen olmak için azcık maddi imkan ve aile gerekiyor onu anladım. başarılı biri olabilir ama ünlülerin diyetisyeni denince 50 yaş civarında olurlardı eskiden.şimdi sosyal medya tecrübeden daha etkili. ama kabak detoksu var kendisinin bak onu denedim. güzel ama biraz zor. bi daha yapmam. 3 gün full kabak yiyorsun. youtube a yazın çıkar zaten.
    ha bide 50 kilo olup 45 e düşmeye çalışan bir kitle var. size kılım
  • buraya okkalı bi yazı gelecek. bekle.
  • yeni kitap çıkarmış. pelin akil'e hediye ettiği kitabın ön sayfasına yazdığı notta "sohbet" yazmayı bilmediği açıkça görülen bir yazar. sohpet
  • kendisinden online diyet almaya bütçem elvermediğinden asistanından almıştım, yanında tarzı benziyodur herhalde diyerek.. ancak keşke hiç bulaşmasaydım. sadece kan değerlerine ve fotoğrafa bakarak ütopik bi kilo hedefi belirtti şeyma hanım. ben yıllardır detaylı ölçüm alırım vücudumdan onu bile istemedi.. emzirme döneminde olduğumu belirttim ancak sadece bol yeşillikli bir ilk hafta yazdı ardına zaten regl düzenim bozuldu. üzerine diyetin son haftası da ankarada mide bulantısı ateşli geçen salgına yakalandım onu da bağışıklığımın düşmesine bağlıyorum. bu 4 hafta sonunda 3 kilo verdim, ütopik rakamdan bayağı uzağız. neyse biraz sanırım tecrübeli birilerinden faydalanmak iyi olurmuş. bi daha para verip almayacağım bir hizmet olarak online diyete veda ediyorum.
  • bir kitap yazmış. merak edip biraz inceledim. kitabın kapağını açtığınız an bir ışık hüzmesi suratınıza vuruyor ve 400 yıl geriye orta çağ’a gidiyorsunuz. detoks, iksir, kür her türlü orta çağ şifa örnekleri var.

    yani 2021 yılında hala bu tarz diyet kitaplarını basmak cidden ülkenin ağacına yazık etmek demek. diyet işlerinin membası olan abd’de bile bu tarz hasta sömürüsü üzerine kurulu uyduruk tarif içeren diyet kitaplarının basılması 20 sene önce falan bırakıldı.
  • o kadar paran var hiç mi giyinmeyi bilmezsin dedirten diyetisyen, çok çalışmaktan yakınıp duruyor instagramda e çalışma madem? çok çalışıyorum çok kazanıyorum, en iyi benim çünkü çok tercih ediliyorum demenin bir yolu yöntemi olarak bu çabalara bir son vermek gerek zira anadolu'nun fakir ve çevresi olmayan bir ailenin çocuğu olarak dişiyle tırnağıyla bir noktaya gelenlere ayıptır günahtır. bu kadar yerdik şimdi övmekte sıra. bana ne olursa olsun samimi geliyor bu kadın çoğu popüler medyatik insana göre kendi halinde bir havası var. başarılar dileyip noktalıyoruz.
  • influencer tayfadan günlük menülerini görüyorum bazen. diyet dediğin böyle bir şey olmalı. renkli renkli, adam gibi yemekler. kereviz sapıyla "bir kibrit kutusu kadar peynir" verip geçmiyor. diyetle alakam yok ama benim bile üye olasım geliyor
  • online diyet yöntemi ile daha danışanları mevcut kilolarını ve kan tahlillerini dahi göndermemişken liste yollayan diyetisyen. hayırlısı bakalım...
hesabın var mı? giriş yap