• bir grup galatasaray taraftarının zıvanadan çıkmış ntvsporu protesto için başlattığı twitter örgütlenmesi. çalışanları twitterda cirit attığı için ulaşmanın daha kolay olduğu twitter platformu seçilmiştir.

    fenerbahçe resmi sitesi ve fbtv gibi davranan ntvspor kanalı kalitesiz yorumcuları ve yanlı haber dili ile galatasaraylı taraftarları çileden çıkartmıştır.

    eminim bundan rahatsız olan beşiktaş'lı ve fenerbahçe'li taraftarlar da vardır.

    siz de sıkılmadınız mı bu oyundan?

    biz sıkıldık.
  • seviyeli tutulduğu sürece ve abartılmadığı sürece, güzel bir eleştiridir. ntvspor'un da özeleştiri yapması için faydalı olabilir. "beğenmeyen izlemesin" demek ntv'nin üslubu olmadığından, ntvspor'u her fırsatta dost bilen futbol ve diğer spor severlerin bu teklife pek sıcak bakacağını da sanmam.
  • "begenmeyen izlemesin" gerizekaliligi ile tepki gordukce, bu tur ele$tiriler asla amacina ula$mayacaktir. insanlar rahatsiz olmu$ kendilerince tepki gosteriyorlar ama "begenmeyen izlemesin" diye atlayanlara ne oluyor anlami$ degilim. acayip bi rahatsizlik.
  • güzel bir twitter protestosu. smt_ adlı kişi süper bir yorumda bulunmuş:
    "ntvspor ispanya ligi'ni veriyor.daha ne istiyonuz yaeee" diyenler var. ee akp'de kömür yardımı yapıyor, muhalefet etme o zaman.
  • galatasaray sözlükten savicevic şöyle rıdvan vecizeleriyle dolu güzel bir çalışma yapmış.

    http://yfrog.com/cc93232695j
  • "bir zamanlar anelka, tuncay, aurelio vardı güntekin" den bıkanların ptotestosu. bunu protesto eden bunu da etti;

    nogaranti bank!
  • ntvspor'un öyle yada böyle dikkatini çekmiş ve derdini meramını anlatmayı başarmış protesto. ntvspor'un gelin görüşelim şikayetlerinizi dinleyelim temalı davetinden sonra galatasaray sözlükten captano ve iki arkadaş da davete iştirak etmiş.

    http://www.captano.net/…i-bulusmasindan-izlenimler/

    ek: en azından istemiyosan izleme kardeşim kafasında adamlar olmadıkları için sevindirici... çünkü bu mantıkta gırla adam varmış ortalıkta.
  • twitterda trending topic olmuştur.
hesabın var mı? giriş yap