• jean-christophe grange severlerin heyecanla beklediği yeni kitabı önümüzdeki günlerde doğan kitap etiketiyle raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.
  • yakında piyasaya çıkması beklenen grange eseri.

    link
  • liste fiyatı 39 tl olarak belirlenmiştir.

    https://www.kitapyurdu.com/…lter_name=ölüler diyarı
  • yerimizi kapalım okuduktan sonra editleriz.

    tanım : jean-christophe grange‘in yeni kitabının ismi.

    --- spoiler ---

    cinayet büro amiri stéphane corso, bir dizi striptizci cinayetini araştırmakla görevlendirildiğinde, ne peşinde olduğu katilin karmaşık ruh halinin ne de girmesi gereken karanlık dünyanın farkındadır. soruşturma onu geçmişi şaibeli, goya hayranı bir ressama götürür: phılippe sobieski’ye. ressamla corso arasındaki düello, porno ve sadomazoşizm dünyasının labirentlerinde bir kedi fare oyununa dönüşür. gerilimin efendisi grangé, ölüler diyarı’nda insan doğasının kuytu köşelerini keşfe çıkıyor…

    sen kötüsün.
    sen bir katilsin.
    sen bir sapkınsın.
    senin kanın çürümüş, zehirli ve kokuşmuş bir kan.
    soyun neyse kanın da odur.

    (tanıtım bülteninden)
    --- spoiler ---
  • yarın kitap fuarında alacağım ilk kitap olacak.grange yine iyi iş çıkarmıştır umarım.
  • jean-christophe grange‘in yeni kitabı

    siparişimi verdim. bayram sabahını bekleyen çocuklar gibi içim kıpır kıpır.
  • grange kitaplarını okuduktan sonra diğer polisiye gerilim kitaplarında o kaliteyi bulamadım..ve yeni kitabıdır ölüler diyarı.sipariş verdim.okumak için sabırsızlanıyorum..
  • bugün aldım ve hemen okumaya başlıyorum bitince editlerim.
    tanım: en sevdiğim yazarın yeni çıkan kitabı
  • roman tam bir matruşka bebeği gibi, olay içinde olay ve sonlarına doğru tek nefeste okunuyor. grange’ın en iyi romanı olmasa da polisiye sever okurların okumasını tavsiye ederim.
    tanım: grange’ın dilimize şubat 2019’da çevrilmiş son romanıdır.
  • jean-christophe grange‘in dumanı üzerinde son eseri. grange abimiz bu sefer de hayal kırıklığına uğratmıyor biz sevenlerini. okuyunuz efenim der spoilera geçiş yaparım. kitabı okumamışlar bakmayınız efem.

    --- spoiler ---

    normalde başka yazarları okurken devamlı bir tahmin etme durumu söz konusu olur. bir yerden sonra olayların gidişatını da katilin kim olduğunu da anlarsın az çok. sonunda da "ben biliyordum işte!" dersin ya grange bu kitabında bu duygunun önüne geçmeyi başarmış ve bunun için özel bir çaba harcamış. mahkemenin başladığı kısımda katilin sobieski olmadığını çok net biliyoruz ama arada "lan acaba mı?!" duygusu da geliyor. tam olarak sonu tahmin edebildiğim yer claudia'nın kendini asma tekniğini bildiğini öğrendiğimiz andı. bütün ensest hikayeyi de olayların nedenini de orada anladım ama oraya kadar hep bir muallaktaydım ki bu bence başarıdır kitap açısından. aslında türkiye'de yaşıyor olmasaydık sobieski'nin kendi kızlarıyla yaşadığı ilişkiler, sonda ortaya çıkan lanetli aile tablosu daha vurucu olabilirdi. ne var ki toplum olarak devamlı trajik haberlere maruz kaldığımızdan (en basiti palu ailesi) yeterli travmayı yaratmadı bende. bir de claudia'nın mantığıyla düşününce corso'yu hayatta bırakmak ve intihar etsin diye mektup yazmak bana çok saçma geldi. bence onu da öldürmeliydi ve biz gerçekleri başka türlü öğrenmeliydik. bunca gerilimin içinde kahkaha attığım bir yer de oldu.

    corso - sobieski konuşması

    - erkeklerden de hoşlanıyor musun?
    - enstrümanın pek bir önemi yok, yeter ki müzik çalsın.

    mahkeme kısmı daha kısa olabilirdi. bunların dışında ben sevdim. bir grange hayranı olarak halimden memnunum. ama favorim hala sisle gelen yolcu.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap