• şu sıralar oktay derelioğluile birlikte azerbeycanın hazar lenkeran takımında forma giyen futbolcu
  • 2005-2006 sezonunu ankaragucunde geciren ortasaha oyuncusu
  • klasik hale gelmiş maç sonrası futbolcu açıklamalarının düşmanı futbolcu. bir nevi anti klişe timi elemanı gibi yani. "üç puanı kazandık, mutluyuz, bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz" tarzı yorumlar yapmazdı hiç. hep dikkat çekici bir olayı kendi üslubuyla anlatırdı.

    vaktiyle memlektimin takımı orduspor'da oynamıştı. yanlış hatırlamıyorsam ömer kılıç da vardı o zamanlar kadroda. hatta beraber bursaspor'a transfer olmuşlardı ordu'dan. orduspor alt liglerde oynadığı için bu iki futbolcunun isimlerini birinci ligde (süper lig yani) duyunca heyecanlanırdık aha orduspor'dan gitme diye.

    bir de bu futbolcu yine orduspor'da oynarken doping kullanması nedeniyle 6 ay ceza almıştı.

    peşin edit: yukarıdaki bilgilerde ufaktan yamulduğum şeyler olabilir.
  • 2008-2009 sezonunda alibeyköy spor forması giyen futbolcu.
  • vakti zamanında kendisi için ligin en iyi orta sahalarından biri derlerdi hey gidi. yorumcu gazına gelmiş de olabilirim bilmiyorum, zamanında o kadar dikkatli takip etmedim kendisini.
  • denerdi deniz. otuz kirk demeden, kalecinin beklemedigi yerlerden $utu gonderdi. bu kalecinin $utu beklememesi ne demekse artik. olm tolga neden bi$e yapmadin topa.., ordan vurmaz sandim hocam!!. neyse konu o degil. deniz geli$ine sert vuruyor savunmadan seken top bir kez daha deniz farkli bir bicimde di$ari gidiyor gibi ornekler moralini asla bozmadi deniz'in..ama bu durum her zaman boyle olmazdi. 2001/02 senesi mikrofonlarimiz trabzon'da ' trabzon'da golun adi deniz kolgu 2-0 oldu, bu dakikada kazanilan penalti ati$ini gole cevirdi deniz. kaleci bulent ataman beklemiyordu bu topu ve trabzon'da oyuncu degi$ikligi var jarro mu o bakiyorum kim lan o patrick villars evet villars oyuna dahil oldu merkez'e donmeden bu atagi anlattt!! mikrofonlarimiz malatya inonu stadi'nda.
  • 00/01 sezonunda bursaspor'dan göztepe'ye kiralık gelmişti. sakattı sanırım ama. bir dönem ameliyat olduğunu hatırlıyorum. metin diyadin de sarı kırmızılı takımdaydı o dönemlerde. bu iki adama tapardık adeta. aslında bizde kalsa iyi olurdu. ama şampiyon olarak tamamlanılan o sezonun ardından ayrıldı takımdan. sonra bursa'da da oynamadı. dahasını takip edemedim.
  • avrupa insan haklari mahkemesi'ne yaptigi basvuru reddedilmis olan futbol emekçisi. karar metni için;

    http://hudoc.echr.coe.int/…search.aspx?i=001-126403
  • balıkesirspor'un yardımcı antrenörü.
hesabın var mı? giriş yap