• adamların elinde silah olsa, oradaki kızları öldürse n'olucaktı merak ediyorum?

    (bkz: gerçek islam bu değil)
    ise böyle, geniş geniş allah'a şirk koşup kartvizitini bırakan din düşmanlarını toplum içinde barındırmayacak, terbiye adeceksin.

    adamlarda süleymancı tipi var, bunu da söyleyyim
  • hasta ruhlu iki canlının ve gariban bir kızın baş rolünde olduğu taciz...

    bu yabancı özentiliği benim de hoşuma gitmiyor ama bu nedir arkadaş? bu asalaklar yüzünden millet dinden soğuyor, başka bir şey değil...

    görevli kıza cidden üzüldüm... şirketin ödüllendirmesi gerek... sabırlıymış...
  • "sen müslüman değil misin?"

    sana ne ulan? sana neeeeeeeee!!!!!!

    gerçekten söylenecek çok şey var ama yazmaya korkuyorum. öyle bir sindirildikki...
  • bir mağazaya girip, durup dururken tamamen götlerinden uydurdukları bahanelerle ve kendilerince bir fayda sağlayıp bundan çıkar elde etmek amacıyla orada çalışan insanlara bağırarak ve hakaret ederek olay çıkartan iki yaratığı içeren video.

    burada yapılacak tek hareket polisin veya güvenlik görevlilerinin gelip bu iki adamı karakola götürüp haneye tecavüzden sorgulayıp gerekli cezayı vermesidir.

    ama burası türkiye.
  • garip ve araştırmayan bir toplumda yaşıyoruz. din , iman , allah korkusudur gidiyoruz. doğruyu öğrenme veya bilgiye ulaşma konusunda elimizde her türlü imkan varken araştırmaya bile üşeniyorlar. biri çıkar dünya düz der , diğeri çıkar tüm bunlar amerika'nın oyunun der. araştır ulan gerizekalı , araştır. kitap okumuyorsan bile internetteki kaynakları araştır. nedir ne değildir diye araştır.

    ya hepsini geçtim ulan beyin özürlü , hadi kara cumayı bir şekilde dine bağladın. peki o gün alışverişlerde indirim yapılmasını hangi mantıkla açıklayacaksın ? biz kara cuma diye indirim yapıyoruz fakat bizim asıl amacımız müslümanları aşağılamak falan mı diyorlar ? kara cuma ismiyle alışverişlerde indirim yapılmasını hangi mantıkla dine bağlıyorsun ? ismin bir eylemle bağlantısı olması lazım. kara cuma ismi verdiğimiz günde müslümanlık karşıtı konuşmalar ve konferanslar gerçekleştirilecek deseler anlarım fakat bunun alışverişlerde indirim yapılması ile arasında bağı düşünerek önce araştırın amk.
  • "protesto" ettikleri optik zincirinin (atasun optik) hollanda merkezli yani onlara göre "gavur" bir firma olduğunu muhtemelen bilmeyen adamlardır. yoksa bu kadar ılımlı(!) davranacaklarını sanmıyorum.
  • bu zihniyet sayesinde ülkenin her günü kapkara zaten.

    hala "neden mağaza sahibine gidilmemiş" demek bu adamların paraleli bir düşünce yapısıdır. hukuka aykırı olmadığı sürece istediğini yapabilirsin bu ülkede. her önüne gelen iki ayaklı kendini kanun uygulayıcı yada adalet dağıtıcı ilan edecekse iç işleri ve adalet bakanlığındaki tüm kadroları lağvedelim.
  • olmayan bir şeyin terörünü estirmeye devam değişen bişey yok.
  • batının ahlalaksızlığını almış adamlardır
  • müslüman mahallesinde salyangoz satmak deyimini kullanıyor şerefsizler.
    ulan embesil kadınlar gözlük satıyor gözlük, defol git tüm gavur icatlarından uzak yaşamınla izole ol. elinde tuttuğu telefon da hristiyan malı.
    lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince me
hesabın var mı? giriş yap