• olabilitesi vardır çünkü etkileyici bulduğu kadın gayet güzeldir.selma ergeç dışarıda selam verse kıçından ayrılmayacak tipler burada orlando'yu kötülemiş ahahahah güldürmeyin beni çocuklar.
  • şaşırmadığım durumdur.

    çünkü bu kadın, yakından görüldüğünde gözlerinizi alamayacağınız kadar etkileyicidir gerçekten. güzel demiyorum bak, etkileyici. teni ve ışığı inanılmazdır çünkü. böyle duru, saf, pamuk gibi...

    bundan yıllar önce kulisinde görevli olduğum bir defilede selma ergeç, güzide duran, cansu dere vs. bir sürü manken vardı. selma ergeç'in vücudunun neredeyse tüm ayrıntılarını çok yakından görmüş bir kadın olarak diyebilirim ki; 6-7 yıl geçti, bıraktığı etkiyi hala unutamadım.
  • ben de orlando olsam ben de etkileyici bulurdum.bir orlando değilim ama kadın halimle yine buluyorum.normaldir yani.
    bahsedilen hanımefendi hem saf bir güzelliğe sahiptir,hem akıllıdır,hem manyak gibi kültürlüdür hem alçakgönüllünün ablasıdır yani.daha fazla tanısa miranda'dan bile uzaklaşabilir kanımca.miranda da artık başının çaresine baksın.
  • selma ergeç'i tanımadığımdan dolayı laf etmeye hakkım olmayan durum. google'dan resimlerine baktığımda oldukça hoş,güzel bir kadın gibi duruyor kendisi. oynadığı dizileri seyretmediğim için oralarda nasıl gözüküyor en ufak fikrim yok. ama kadın güzel bence. olumsuz görüş bildirenlerin ne gibi bir sıkıntısı var bilemiyorum.
  • ekşi sözlük bir siki de beğenmeme ekibi tarafından eleştirilen durum.bilmesek abazalıktan düz duvara tırmandıklarını her gecelerini ayrı bir victoria's secret mankeniyle falan geçirdiklerini sanacağız.gelip bir de selma ergeç'i beğenmiyorlar sözlükte.zaten orlando ne anlar kadından sizin gibi işini bilen güzellik uzmanları varken.
  • gayet normal bir durumdur. selma ergeç'teki zarafet başka kaç türk kadınında var lan?

    (bkz: adam haklı)
    (bkz: ben dağılıyorum beyler)
  • normaldir diyebiliriz.

    zira ülke otantik, hatunun tip otantik. gotik filmlerde çok rahat oynar selma ergeç. böyle frankenstein'in diriltmeye çalıştığı depresif karısı, perfume the story of a murderer'da elemanın kokusunu aldığı ilk kız falan bu rolleri şahane oynar.

    da bizde öyle bir kültür olmadığı için anca padişahın kezban kardeşini oynuyor.
hesabın var mı? giriş yap