• ülke yöneten, ana muhafelette bulunan partilerin yönettiği belediyelere taş çıkartır.

    komünist başkan fatih maçoğlu 2015 gelir-gider tablosunu büyük bir pankart yapıp belediye binasına asmış. halkçı belediyecilikte, şeffaflık anlayışında gene komünistler farklarını ortaya koymuş oldular.

    link

    ayrıca halka neredeyse bedavaya toplu ulaşım ve su hizmeti sağlamasına rağmen bir belediyenin zarar etmeyebileceğini de bir kez daha görmüş olduk.

    edit: iktidar yalakalarının yorumlarını görünce bir edit zorunlu oldu.

    o pankartın parası için bile soruşturma açılacak bir ülkede yaşıyoruz ama bizim gerizekalı iktidar yalakalarımız hala burunlarının dibinde duran başarıdan utanmayıp saçma sapan yorumlar yapmaya devam edebiliyorlar.

    ovacık belediyesi'nin bütün bu başarılarını tırnaklarıyla var eden başta başkan, emekçileri ve ovacık halkıdır. ikinci sıraya ise ülkenin dört bir yanından komünist bir belediyeye destek olmak isteyen, yurdumun uzak bir köşesindeki küçük bir ilçeye yardım etmek için dişinden tırnağından artırdığını destek için veren ve tanıtımı hiçbir karşılık beklemeksizin yapan ülkemin güzel insanları gelir.
    ovacık'ı var eden bütün bu insanların hayat görüşüdür, belediyecilik anlayışıdır.

    dolayısıyla bu başarıda komünistlerin, komünist dünya görüşünün etkisi vardır. tıpkı akp'nin belediye başkanından bakanına veya en tepedeki ismine kadar sayısız yolsuzluğa karışmasında dünya görüşlerinin etkili olması gibi...

    son olarak belirtmek gerekir ki ovacık belediyesi'nin şeffaflık anlayışı aynı zamanda komünistlerin nasıl bir ülke yöneteceklerinin de prototipidir.
  • bir kez daha helal olsun dedirtmiştir.

    en son, hazine arazisinde fasülye ve nohut üretip yoksul öğrencilere burs kaynağı yaratarak gönülleri fethetmişti. yine süper bir işe imza atmış.
  • milletçe alkışlıyoruz
  • bulgur, pirinç gibi gıda malzemlerini mutlaka alın. bize ihtiyacı var.
  • komünistlerin yöneteceği bir ülkede yolsuzluk olmayacağının küçük bir örneğidir.

    ovacık çok küçük bir ölçekteki bir iktidar deneyimi olsa da, türkiye'de sosyalizmin geleceğine dair umutları diri tutmayı şu zorlu dönemde neredeyse tek başına başarmaktadır.
  • sebebi komünizm değil, ovacık belediye başkanının muhteşem bir insan olmasıdır. dinden, ideolojiden, ırktan önce insan olmanın önemini göstermektedir.
  • neden komünizm sorusuna verilecek milyonlarca cevaptan biridir.
  • ezber bozan anlayıştır.

    şimdi bu adam allahsız, çalan-çırpan akp belediyeleri müslüman öyle mi?

    helal olsun başkanım. allah iki cihanda da senden razı olsun ve işini rast getirsin.
  • terzi fikri ruhun şad olsun...
hesabın var mı? giriş yap