• tam hali "oyun için karısını çocuklarının gözü önünde döven yayıncı" olacaktı. neyse.

    reddit'te takılırken rastladığım şerefsizdir kendisi. yorumu size bırakıyorum.
    youtube linki
    reddit linki

    --- spoiler ---

    anladığım kadarıyla kadın yemek yapmış. adam 1 saattir gelmiyor. kadın sabrı tükendiği için ısrar ediyor, en sonunda kadın adama karton koli fırlatınca olanlar oluyor.
    --- spoiler ---

    not: şimdi diyeceksiniz "e bize ne bu sorunlu adamdan?". emin olun böyle biri, oyunu yarıda kesildiği için karısına bile şiddet uygulayabilek biri, şu ana kadar tanıdığınız insanlardan en az birisi. daha fazlası, youtube'ta ciddi ciddi bu hayvanı savunan insanlar var, azımsanmayacak kadar.

    not2: oyuncuyum

    edit:
    1-) kurgu olduğunu düşünmüyorum, adamın fortnite&twitch hesabı uçurulmuş bu yayınından sonra. kadın hüngür hüngür ağlıyor pek role benzemiyor.

    2-)çocukların kendi çocuğu olmadığı ile ilgili de söylentiler var

    3-)sözüm kadına ömür törpüsü diyenlere. adam kızının ve oğlunun karşısında yapıyor bunu. kadın suçsuz olmayabilir ama sonuçta o adam da ailenin bir üyesi. o çocukların/kadının o babasıyla/eşiyle yemek yemesine oyun/yayıncılık engel olmamalı. yemek zamanında yayın yapmazsın en azından.
  • eğer kurgu değilse yavşak bir bir o. çocuğudur. bunun yerlisi yabancısı olmuyor.
  • doğunun ahlaksızlığını almış bir batılı yiğit.
  • hukuki olarak cezalandırmanın yanında umarım fortnite ve yayın yaptıgı siteden de banlanır en kısa sürede. bu gerizekalı için en büyük ceza bu olur.
  • yeterince büyümeden evlenen adamların klasik sonucudur..
    oyun oynamayı seviyorsanız yalnız kalmayı tercih ediyorsanız evlenmeyin..
    bi sürü de çocuk yapmış dingil..
  • kesinlikle yapılanı savunmuyorum ancak adam sakince geleceğim dedikten sonra ( ki adam videonun sonuna kadar gayet sakin kalıyor) adamın kafasına karton koli fırlatırken, bilgisayarı kamerayı yumruklarken sıkıntı yok adam en son sakinliğini koruyamayıp tokat attığında ben kadınım diye ağlamak nedir? kadın olduğunuz için karşınızdaki insana karşı her şeyi yapabilceğiniz anlamına mı geliyor bu? herkesin belli bi sabır sınırı var.

    tekrar not: kesinlikle kadına şiddeti savunmuyorum. sadece hiç bir insanın sabrını taşırana kadar bişeyleri zorlamamak gerekli.
  • bazı insanlar birbirlerinin kişisel alanlarına saygı duymuyor, bazıları da aile olma mefhumunu kavrayamıyor. ikisi bir araya gelince böyle saçmalıklar meydana geliyor.

    böyle annesi ve babası olan çocuklar için üzülüyorum.
  • (bkz: psikolojik şiddet) nedir bilmeyenlerin yine yalan yanlış saçma sapan çıkarımlarda bulunacağı video...
  • meriçler toplanmış, adam haklı beyler. elemanı kışkırt, küfür et, tartakla sonra neden bana tokat atıyor.
  • kocasini yayindayken cildirtmaya ve tahrik etmeye calisan bir kezbanla, esine soz geciremeyip, en son siddete basvuran bir mahmudun oldugu video.
    ulkemizde de bolca goruyorsunuz boyle kezban ve mahmutlari.kadin, sen nasil erkeksin, adam misin sen felan der,insanlar icinde kocasini utandirir, dalga gecer bir seyler firlatir kocasini tahrik eder, erkek comarlik yapar, karisina laf geciremez, sonra siddet uygular, bunlar dongu olarak birbirini takip eder.
    2 taraf icin de uzulmuyorum.
hesabın var mı? giriş yap