bence de sil hocam ünvanını iyi yapmışsın, ne gerek var unvanlara.
bu vesileyle de hocamızın özgeçmişine bakalım.
doktorasını 1992 yılında boğaziçi üniversitesi, atatürk ilkeleri ve inkılap tar enst.'den almıştır.
sırasıyla ünvanları aşağıdaki şekildedir:
1992 dr., boğaziçi üniversitesi
1999 yard. doç, yıldız teknik üniversitesi
2006 doçent, yıldız teknik üniversitesi
2013 prof, yıldız teknik üniversitesi
özgeçmişuluslararası geçerliliği olan scopus indeksinde 18 adet yayını vardır ve h indexi 3 tür.
scopusnormal akışında almıştır, haketmiştir/haketmemiştir unvanlarını vs. bize yorum yapmak düşmez de yayın sayısı az değil mi sanki. zaten 7 tanesi de editörlüğünü kendisinin yaptığı "turkey in the 21st century: quest for a new foreign policy" kitabındaki introduction ve concluding remark gibi chapterların da sayıldığı yayınlar.
yayınları genel anlamda turkiye 2000 yıllarda dış politikada büyük sıçrayış yaptı, soğuk savaş döneminden sonra artık karakteri olan bir şekilde davranıyor temeli üzerine gibi. bir tanesinin özetinden bir yeri de aşağıya kopyalıyorum:
the impact of syrian uprising on turkey-syria relations:
"... turkey's new policy formulations such as being 'kind to everyone' or '360 degree policy', which became best evident in its relations with syria in the first decade of the 21st century, are one of the main concerns of the study in order to show that ankara made a great leap from being the gendarme of the west in the era of the cold war to the role of bridging across troubled lands during the 2000s. ın this context, ankara's prioritization of trade links with the neighboring countries is worth to be mentioned. most important of all, the article mainly aims to analyze under which circumstances ankara made a volte-face after the outburst of the uprisings in syria so as to explain the limits of maneuvering capability of turkey's good neighborhood policy."