• çanakkaleli küçük gael garcia.
  • reha erdem'in beş vakit filminde imamın oğlunu oynamıştı.
  • bu ismi taşıyan genç arkadaşın bahtı açık olsun lakin; benim altına nefretimi kusacağım fetöcü "özkan özen"... terbiyeyi bozmadan nasıl anlatsam...breaking bad izleyicileri, izlemeyenlere anlatsın: 40 tane skyler white bir araya gelse böylesini doğuramaz! bu negatiflik için, en azından şeref sahibi olduğunu düşünülen özkan, kusura bakmasın.

    efendim bu özkan, kendi devre arkadaşlarının bile, harp okulu öğrencilerinin yanında olmalarına rağmen arkasından küfrettiği bir şahıstır ve birçok karaktersiz fetullahçı gibi kara harp okulu bünyesinde görev almıştır.

    sırf ceza vermek için gizlice kapı dinler, uğraştığı adamları sırf yormak için saçma sapan sorumluluk verir, kuş besler (kuş dediysek de ispiyoncu yani hem de şakirt cinsi.), sırf ceza verebilmek için kendi bölüğü dışında taburu gezer ki sağa sola savunma dağıtabilsin. (hem de nöbetçi değilken ve üstüne vazife olmamasına rağmen.)

    hani ben niye s.klenmiyorum deyip; yasal olan mevkisinden başka herhangi bir yöneticilik vasfı olmadığı için, sürekli gücünün yettiği insanlarla uğraşmaya çalışan toksik tipler vardır ya; üzerine bir de cırlak bir ses ekleyin: tebrikler, bir özkan özen'iniz oldu!

    kendisinin ne kadar fetöcü olduğunu gelin bir de şu rivayetle izah edelim: yıl 2010. kozmik odayı koruyamayanlar, sırf kendi ses kayıtları meydana çıktı diye tüm birliklerde cep telefonlarını yasaklayarak orduyu kurtardıklarını zannetmekte. bu durum; harp okulunda üzerinizde telefonla yakalanırsanız, yüzünüzün üstüne bir "game over" yazısı düşecek anlamına geliyor. ankesörlü telefon talep eğimi neredeyse tavan yani. dördüncü sınıf ve askeri lise kaynaklı harbiyeliler, sivil kaynaklı bir iki sınıf şakirt kuşunun (ki kuş olduğu tüm bölükçe aşikardır) dolabında bu tehlikeli maddeyi görür, harekete geçer ama silsile gereği takım komutanı olmaz olası bu şahsa ihbar ederler. ne olduğu kabak gibi ortada olan bu durumda özkan özen, normalde abidik gubudik saatlerde dolap kontrolü yapan özkan özen, dolabı yalandan kontrol eder ve bir şey bulmadığını söyler...

    fakat mesele burada kapanmaz. helal olsun bu çocuklar yürekli davranıp özkan'ı da dahil ederek olayı alay komutanlığına itikal ettirir. gelin görün ki 15 temmuz öncesinin mekteb-i harbiyesinde bu olay karşısında yapılan tek şey, özkan'ı takım komutanlığından alıp geçici bir süre için geri hizmete vermek olur. (ki belirtelim o dönemin alay komutanı (bkz: mehmet şükrü eken) 'e de bu konularda pek diyecek yoktur.)

    askerlik namına hiç birşeyden anlamayan, kkt 7 -8 için "piyadelerin bir kitabı varmış onu bir getirin" dediği iddia edilen, güneşin sıcağında haksız yere fırsat eğitimi yaptırdığı (subayların bile bunun mobbing olduğunu bildiği ve karışmadığı (!)) sinir krizi geçirmiş bir harbiyeli tarafından üzerine yürünen ve bundan sonrasında bile mağduru oynayan birisidir özkan özen. rütbesiymiş şuymuş buymuş yazmıyorum, elimden gelse bu adını kirlettikleri kurumları da yazmazdım. ama malesef ki görünen köy kılavuz istemiyor

    hakkında çıkan haber linklerini şu şekilde derleyelim:

    bir şakirt yetişiyor: jandarmanın istanbul'daki darbe faaliyetlerine ilişkin dava (time türk linki)

    mobbing zamanları: hayallerini çalan komutanı whatsapp'ta yakaladı

    korona'ya karşı "bırakın işimizi yapalım" diye ağlaşan, hipokrat yemini edilirken ayağını kaldıranlarla zamanında paslaşmalar: koronavirüs bile fetöye karşı dile gelir.

    ayrıca (bkz: ağacın kurdu)'nda meşhur "ö.ö." dür kendileri.

    yatacak yeri yok. orasını allah bilir ama aldığı ahlar, ekmeğiyle oynadığı insanlar.... yine de diyebiliriz ki tüm bu entrikayı kendi başına yapamayacak yeteneksiz ama birilerinin maşası olup göz göre göre yüzlerce kişinin günahına girecek kadar kalpsiz biridir. bir başka soydaşı (!) ve adaşı (bkz: özkan özgenç)'in övdüğü bir zat-ı muhterem. bu anadolu ajans haberi'nde geçtiği şekilde 10 yıl verilmiş. fakat az bile gelir böylesine.

    edit: imla
hesabın var mı? giriş yap