• serbest çağrışım.
    (bkz: pire için yorgan yakmak)

    amerikan'ın yaptırımlarıyla rekor üzerine rekor kıran dolar yüzünden ülkenin kaybettiği milyarlarca lira sonucunda olan durum.

    burada tabii ki mesele bizim iç işlerimize karışılması fakat görünen o ki türkiye böyle bir reste hiç hazır değil aynı zamanda kıskanılacak bir ülkede değil adeta batmakta olan bir ülke. kısa süre içinde brunson serbest kalır. biz fethullah gülen'i asla geri alamayız.

    uluslararası kamuoyunda prestijimiz falan kalmadı. adamların ülkesinde darbeye teşebbüs etmiş bir terör örgütünün lideri konumundaki kişi yaşıyor, yıllardır iade ettiremiyoruz, tüm yaptırımlar, kınamalar abd'yi zerre miktar rahatsız etmiyor, adamlar kendi vatandaşlarının serbest kalmadığı hergün için ekonomide devasa delikler açıyor.

    gezi olaylarında birkaç kuruş yükselen dolar için devasa manşetler atan medya kuruluşları ibre hükümete döndüğünde sessiz kaldığı müddetçe bu ülke daha çok iflasın eşiğine gelip, acı çeker.
  • sanırsam batak oynuyor bacak kız atılmış sıra bizde yükseltmek zorundayız ama atmıyoruz o papazı ısrar ediyoruz biliyoruz ki as gelecek ve elimizdekinden olacağız sadece. belki kozu düzgün seçsek bunlar olmayacaktı.
    (bkz: ne saçmalıyorum lan ben)
hesabın var mı? giriş yap