• ankara 3. sulh ceza hakimliği'nin 08.03.2018 tarih ve 2018/1869 d.iş sayılı kararı uyarınca bu başlıkta yer alan içeriklere erişimin engellenmesine karar verilmiştir.
  • ak partimizin bir takım laik ve gayrı milli medya patronlarına pabuç bırakmamasında önemli katkıları olan, anadolu insanının sesi, medya alanında yerli milli mücadele vermiş, vermekte olan ve verecek star gazetesinden bir manşet.

    http://www.star.com.tr/…i-polis-koydu-haber-818336/

    biliyorsunuz fetö terör örgütü bazı ak partili bakanları yolsuzluk yapıyor gibi gösteren bir kumpas düzenlemişti. bazıları, chp zihniyetliler başta "fetö hükümete darbe amaçlı yaptı ama yolsuzkluk da barizdi yau" falan diyorlar buna o zamanlar hedef alınan ama milletin iradesinin temsili mecliste aklanan egemen bağış'ın özel kalem müdürünün tokat gibi cevabıdır.
    yani diyor ki: operasyonlarda ortalıktaki paraların yanına para sayma makinesini fetöcü polisler koydu. sanki bakan oğullarının banka genel müdürlerinin evlerinde o kadar para var ki para sayma makinesi ile ancak sayıyorlar gibisinden bir algı operasyonu yapıldı. sevgili mahkememiz de bu konuda algı operasyonu yapan diğer içeriklerin engellenmesi için karar almış. olayın aslı arkaplanı budur arkadaşlar.
  • anlamadığım şey şu, bu cümle (bkz: 17 aralık 2013 ihale ve rüşvet operasyonu) darbe girişimine karşı akp'lilerinin savunusu. diyorlar ki, "akp'li bürokratın evinde nakit para ve para sayma makinesi çıktı diye fotolar basına servis edildi. oysa polisler el konulacak nakit para olunca saymak bahanesi ile makinayı getirip ele geçirilen şeylerin yanına koyup kara propaganda yaptılar" makul bence inanılır bir savunma. o kadar nakit paranın niye evde saklandığı sorusu duruyor ama para sayma makinası üzerinden goygoylar ve espriler boşa çıkıyor ve polisin olayı medyatik hale getirmesindeki olası değişik niyetleri bile ifşa edebiliyor. e o zaman bu başlıktaki entry'ler neden siliniyor. fethullahcı polisler mi mahkemeye gitmiş sildirmiş? akp'liler bu olay esnasındaki kendi savunmalarını niye sildirmek istiyor, böyle bir hak olabilir mi?
hesabın var mı? giriş yap