• evcil hayvan besleyenler için yeni bir site..
    kediniz köpeginiz, midilliniz kusunuz, yilaniniz çiyaniniz ya da ev arkadasiniz ne varsa birlikte üye olup yeni insanlarla ve yeni hayvanlarla tanisabiliyormusmussunuz.. su an test yayinindaymismis..
    http://www.petarkadas.com/
  • altyapısı kullanıcı dostu olarak tasarlanan, oldukça sağlam evcil hayvan sitesi.evcil hayvan ile birlikte yaşayanlar için oldukça yararlı olacağına inanılan site.
  • komodo ejderimle beraber kayıt oldugum site..
    mümkünse kendime bir adet sarışın liseli çıtır veya dengi
    komodo ejderime de artık ne olursa*** aradıgımız internet sitesi..
    ilgiyle takipteyiz
  • açıldıktan kısa bir süre sonra kullanıcılarını sınırlayarak üyelik satmaya çalışan site. toplam üye sayısı kaça ulaşmıştır ki kullanıcılar üzerinden kar etme yoluna gitme stratejisine yönelmiştir bu site bilinmez ama ,reklamverenlerden kar elde etmek yerine böyle bir strateji seçtikleri için pek fazla tercih edilmeyecekler gibi görünüyor.

    edit: fiyatlar ile ilgili bilgi vermediğimi farkettim. aylık üyelik 5 ytl.12 aylık üye olun seçeneği default olarak geliyor ama aylık ücret yine 5 ytl. en popüler arkadaş sitelerinin bile bu ücreti istemediğini sanıyorum,herhangi birine üye olmamama rağmen.fikir güzel,hizmet güzel ama pazarlama yöntemi yanlış.
  • paralı üyeligi kaldıran site..
  • evcil hayvan ile birlikte yaşayanların başucu sitesi olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerleyen site.site hızı artmış, kullanıcı sınırlamaları kaldırılmış. irtibat noktası olma yolunda hızla ilerliyor.
  • on numara evcil hayvan sitesi. barinak ziyaretleri (ki bu ziyaretlere mama, makarna vb hertürlü yiyecek götürülüp üyelerin toplaşıp otobüsle tutup gitmesi sözkonusu), petlerle birlikte bulusmalar gibi aktivitelerri de olan sosyalleşme şeyisi.
  • bir zamanlar gmail in yaptığı gibi davetiyeyle üyelik sağlayan bir sitedir. öyleki forumlarda 'petarkadaş davetiyesi istiyorum' konulu mesajlara rastlamak mümkün.

    edit: arada davetiyen arayanlar çıkıyor, mesaj atınız.
  • evcil hayvanlarınız konusunda hertürlü yardım ve yataklıkta yardım eden size pet saglayan
    herhagi bir hastalık oldugunda danışabileceginiz süper insanların oldugu süper bir site
    davetiye yoluyla üye alıyor ve seviyeli konuyşmalar yasanan bi site
  • bir pit bull terrier ile labrador retriever 'ın aynı güce sahip olduğunu savunup bir saldırma-kavga durumunda bırakın köpeğiniz doğal ortamında kendi savaşsın, siz korumayın diyebilecek kadar akla sahip üyeler barındırmakta.
    hadi bu bir şey değil, köpek hastalıktan ölücek haldeyken veterinerimiz askere gitti gelene kadar kimseye güvenemem, bizim burdaki veterinerler büyük başlarla ilgileniyor o yüzden güvenemiyorum, siz yardımcı olurmusunuz diyenler bile mevcut.
    tabi bana güvenebilirsiniz, ben okudum 4 yıl veterinerlik!

    hepsini biryerlere havale ediyorum artık delirmemek için.
hesabın var mı? giriş yap