• bu durumun farkında olan teröristler artık üniforma varı bir şey giymiyor. sivil kıyafetlerle çatışıyor ya da sivili siper ediniyorlar. hem kendilerini kamufle ediyor, hem tsk'yı zora sokuyor, hem de türkiye'ye tepki topluyorlar.
  • buna bütün avrupa dahil. yabancı arkadaşlarımla bu konuda tartışmaktan nefret ediyorum. adamlar ypg'yi terörist değil, kadın ve insan haklarının savunucusu demokratik bir hareket olarak görüyor.

    ab ve abd'nin bu örgütü terörist olarak tanıdığını bile bile bu ülkelerin bütün haber ve makaleleri ypg'yi elinde çiçekle dolaşan masum demokrasi savunucuları olarak gösteriyor. bu pislik örgüt öyle güzel vitrin yapmış ki kendine sanırsın unicef.

    bu yanlış algının düzeltilmesi ve bu örgütün gerçek yüzünün herkese gösterilmesi gerekir elbet; ne var ki avrupa toplumu yine görmek istediğini görecek gibi duruyor.

    teröre yanıtsız kalmak biryana onu aleni bir şekilde destekleyen ülkelerin daha beteriyle karşılaşmalarını dilerim. özellikle ispanya gibi silahlı terör örgütlerinden başı ağrımış ülkeler, inşallah aynı duruma düşersiniz. beter olun!
  • ya art niyetli bir sürüdür ya da beyin özürlü bir sürüdür. birincisi ise tanrı'nın gazabı her saniye üzerlerine olsun; ikincisi ise tanrı'nın merhameti üzerlerine olsun ki gerçeği görebilsin bu sürü.
hesabın var mı? giriş yap