• bunlardan bir tanesi arkadaşım.
    dünya tatlısı 3 kızı var. kendisi sporcu, ultra maratonlara katılıyor, rekorları var. eğitimli, düzgün ve adam gibi adam. iş vatan savunmaya gelince ise ne kendi canını düşünür bir şey olacak diye, ne de karşısındaki kakalağı adam yerine koyar. allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun. onlar olmasa duvarını balyozla yıkıp evine girecek teröristlere domalacak adamlar gelip burada bu vatan evlatlarını kötülüyor. gözümde çanakkale'de savaşan atalarımdan farkları yoktur.
  • içlerinde entelektüel birikimiyle çoğu üniversite profesörünün kandil tutamayacağı üyeleri bulunan yapılanma.

    rütbeli olanlarına bakmanız lazım tabii.
  • gayet eğitimlisi vardır arkadaşım, hatta bir çoğu oldukça eğitimlidir. özellikle artık üniversite mezunu kişi sayısı bir hayli arttığı için, bu teşkilattaki kişilerin de çoğu üniversite mezunudur. senin taptığın eşek siken barzolara benzemez. ayrıca kendi branşlarında, terörist sikertmecede, oldukça iyi olduklarından kelli terörist sevicilerden sıklıkla iftira hakaret duyarlar. siklemeyiniz efendim bunları ve bu gibiler. vurduğun gol olsun, attığın mermi boşa gitmesin. terörü ve terörü destekleyen her bir birey bu ülkeden silinip gidene kadar, yürüye durun.

    bu ateist, şeref yoksunu, insanlık düşmanı, faşişt örgütün elemanları ve sevenleri karşında allah yar ve yardımcınız olsun
  • allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun dediğim meslek gruplarındandır. vurduğunuz balyoz, attığınız kurşunlar hep isabet etsin inşallah.
  • çevik kuvvet ile karıştırılan birimdir.
  • diyarbakır'daki teröristi kıçından vurup sözlüktekini inleten polise özel harekât denir.
  • hamidiye alaylarının modern versiyonu. alayınızın amına koyacak ibne evladı teröristler.
  • zamaninda ıc guvenlik ve terorizmle mucadele operasyonlarina katilan, ancak haklarinda sayisiz saibe cikmasi ve icislerine bagli olmasindan dolayi daglardan cekilen yapi.
    entelektuel birikim ve egitim kalitesinden ziyade isini ne kadar kuralina uygun yaptigi onemlidir guvenlik guclerinin. gucunu kanundan alip da kanunu, kurali hice sayan isterse alleme-i cihan olsun makbul degildir. bu tsk icin de gecerli. eline silah alinca egitim ve dunya gorusu cok da onemli olmayabiliyor.
    yine zamaninda "asker cok sehit veriyor, bunlar bu isi bilmiyor mu?" diyenler vardi kamuoyunda. askerin 5te 1i profesyonel digerleri erbas ve er'dir. pöh'ın tamami tsk.ya gore profesyonel personel. neden bu kadar sehit veriyorlar ve askerden fazla nefret ediliyor anlayamiyorum...
    demek ki, yukarda yazdigim gibi, kurallari cok uygulamadan hareket ederek nefret kazaniyorlar ve kuralina uygun egitimden gecmediklerinden maalesef sehit oranlari fazla.
    allah hem askerin hem polisin yardimcisi olsun.
  • karsilarinda ilk defa eli silah tutan ana kuzularini katletmeyi cok seven ,haçlı tasmasini boynunda tasimak en buyük hobisi olan kan emici sülükleri göt korkusundan inim inim inleten adamlardir.oyle adamlardirki bu sülükler karsilarina etek giyip basörtusu takıp ancak cikabilirler.ancak ne yaparsa yapsinlar polis özel harekat bu süluklerin boyunlarindakı haçı alıp kiclarinin deligine cakmaya devam edicektir.
  • canlı bomba ile direk iliskisi olan, terör örgütü mensubu birinin evini basan ve acemilikle silahsız teröristi vuran polis teşkilatı. dilek doğanın öldurulmesi canlı bomba ile resimleri olduğu ve terorist olduğu gercegini değiştirmez. bosuna propaganda yapmayın burada pkk li gundiler.
hesabın var mı? giriş yap