• video

    şunlara şöyle okkalı bir dayak çekeceksin, gör bakalım bir daha buna cesaret ediyorlar mı. kadınları sansürlemişler bi de videoda. ruh hastaları.
  • bir an önce defolup gitmem dileğiyle diyorum başka da bir şey demiyorum.

    saygısız varlıklar, kendileri gibi olmayan kimseye saygıları yok, saygıları varmış gibi davranırlar ancak küçük beyinleriyle zırvalarına ikna edemeyeceklerini anladıklarında hakarete başvururlar, az önce bana mesaj atan 45 kromozomlu 60 ıqlu tuhaf canlı gibi

    ablamız beyaz atlı prensini bekliyor, atına bindirecek onu prensi :d
  • ellerinde biraz daha güç ve ayrıcalık olsa sokak ortasında ışid gibi katliam yapacak olan soytarılardır.

    fon müziği olarak da ışid marşı gibi bir şey koyup iş yaptıklarını sanıyorlar. 28 şubat'ta da böyle soytarı gibi etrafta dolanıp milleti taciz ediyordu bu şerefsizler.

    be amk yobazları, siktirin gidin alkolden vergi alan partinize bağırıp çağırın götünüz yiyorsa.
  • tebliğlerini(?) yaptıktan sonra en fazla birkaç sözlü münakaşa yaşayıp evine döneceklerdir

    fakat

    bir cuma namazı çıkışı cami önünde "allah yok, din yalan, yüzyıllardır kandırılıyorsunuz." diye tebliğ(?) yapmak isteyen birinin akıbeti ne olur? en fazla birkaç sözlü münakaşa yaşayıp evine mi döner yoksa kafası vücudundan mı ayrılır?
  • bizim masaya denk gelmedikleri için şanslı olan yobazlardır zira bizim masada daima 150 cl' lik şişe bulunur ve bir taraflarına sokmak konusunda asla tereddüt etmeyiz.

    gidip kendi cenahınıza çocuk istismarı ve hırsızlığın ne kadar büyük günah olduğunu anlatın lan.
  • ben onların amk.
    hiç namazını kılan,orucunu tutan,malının zekatını veren sarıklılara,tepki gösteren rakı içen bir güruh gördünüz mü?
    cehaletleri, inançlarından baskın olan kişilerdir.
  • halbuki oturup bir kadeh içse kafası rahatlayacak ama haberi yok.
    memlekete zerre faydası olmayan şoparların şov yaptığı ortamdır.
  • biraz daha güçlenseler kendileri gibi yaşamayan ve inanmayan herkesi kör testere ile kesecek olan arapperestlerin sözde tatlı dilli tebliğidir..

    afedersiniz ama orada oturup içki içen insanlar, kol gibi vergi ödüyorlar devlete. resmen devlet, içki içen insanlara ceza kesiyor ve bu insanlar da bu para cezasını ödüyorlar mecburi olarak. daha hâlâ neyin uyarısıdır ve rahatsızlığıdır bu böyle?

    dünyanın en pahalı içkisini içiyor bu insanlar. barlar, tekel bayileri ve meyhaneler desen devlet eliyle kapanmaya zorlanıyorlar.. hiçbir şekilde destek görmedikleri gibi ruhsat yenileme, yeni ruhsat alma konusunda da binbir müşkülat çıkarılıyor kendilerine. fahiş içki fiyatları, yasaklar, kapanan mekanlar yüzünden eğlence hayatı zaten felç oldu.

    yani zaten siyasal islamcı zihniyet içki satan mekanlara yaşama hakkı vermiyor. tanımıyor.

    o yüzden neyin tebliğini yapıyorsunuz?

    zaten can çekişiyor bu mekanlar mensup olduğunuz zihniyet sayenizde.

    kaç tane bar, meyhane, eğlence mekanı kapandı.. kaç işletmeci iflas etti, kaç müzisyen işsiz kaldı, kaç garson işinden oldu, kaç çocuk aç kaldı ve kaç kişi intihar etti, haberiniz var mı?
  • göt korkusundan yapıyorlardır..
  • hani diyorlar ya bunlar günah işleme özgürlüğü var. işte al sana en masum günah zararı sadece bana. en fazla siroz olur ölürüm sence de iyi değil mi. ama sizler din adına diyerek toplumu zehirliyorsunuz. hepiniz el altından devlette yapılanmaya çalışıyorsunuz, ikilik yaratıyorsunuz. senin dinin sana benim dinim bana. rabbim ne güzel buyurmuş.
hesabın var mı? giriş yap