• net erkektir. madem olmuyor niye tutsun whatsappta ? silip engelliyor. napacaktı deli gibi peşindenmi koşacaktı ölüp bitecekmiydi senin için ?
    pek meraklısınız vazgeçilmez olmaya
    değilsiniz kızım sizde olan 150gramdan herkeste var, farkında olan erkekte engelliyor başkasına yöneliyor.
    bukadar zorunuza gitmesin
  • engellemenin iki temel anlamı olduğunu göz önüne alırsak şöyle değerlendirebiliriz:

    ilk olarak engellemek sessiz bir küfürse terbiyesiz erkektir.
    ben senden uzak duramam, o yüzden engelliyeyim de yazamayım tipiyse ezik erkektir.
    genelde kızlarda görülen, erkeklerde nadir tür hatta sınıflandırma dışı olarak engelliyeyim de merak etsin diyorsa mal erkektir.

    illa kötü bir davranış değildir. şimdiye kadar engellememiş olmam engellemeyeceğim anlamına gelmez. bazılarına terbiyesizlik müstehak, bazıları ezilmeye mahkum, ötekiler doğuştan zavallı, değişmez.
  • kişisel gelişimini henüz tamamlamamış erkektir.
  • delikanlıdır. adam gibi teklif etmiş ve kabul edilmeyince silmiştir ne varsa. şizofren gibi rahatsız etme yolunu da seçebilirdi.
  • yurdumda reddedilen ezik erkeğin bunu gurur meselesi yapıp psikopatlaşması ve iletişimin her türlü kanalından "benim olacaksın" temalı taciz bombardımanı yapması gerçeğini göz önünde bulundurursak kezbanların mumla araması gereken erkek türüdür. adam efendi efendi kendi kabuğuna çekilmiş işte. reddettiğin erkeği daha neden yörüngende tutmaya çalışıyorsun, ara sıra umutlandırıp, bir kez daha reddederek o sikik egona tavan yaptırmak için mi?
  • adamdır. gururludur. salça olmaz. en asil duyguların erkeğidir.
  • sarhoşken görürürüm ben onu.
  • teknolojinin zararlarından biridir. eskiden olsa o erkek gider kızın kapısının önünde bekler, yapardı engellemesinide akşam sporunuda.
  • yaptığı şey gayet net ve modern olan biridir kanımca.

    şöyle bir ifade dile getirebilirim. bir erkek geldi, size karşı olan hislerini, düşünce ve duygularını dile getirdi ve ortak bir payda bulamadınız, reddettiniz veya olamayacağını dile getirdiniz. bu adam da sizi malum platformlardan engelledi. sonrasında ise hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti.

    bu; görüp görebileceğiniz en net, en temiz ifadedir. en modern yaklaşımdır.

    çünkü adam; ne kendisini ezdirmiş, ne egolarınızı tatmin etmenize fırsat vermiş ne de durumu rahatsız edici bir boyuta getirmiştir.

    hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmiştir. sarhoşken de aynı durum geçerlidir. iletişim kurmak istememiştir, keza sizin de günün birinde kurmak istemenizi istememiştir.

    tavsiyem ise bu erkeklerin neden böyle yaptıklarını düşünmek, buna kafa patlatmak yerine sizin de bir şekilde hayatınıza devam etmeniz olacaktır.
hesabın var mı? giriş yap