• asla alisveris yapilmamasi gereken, gorup gorebileceginiz en kotu elektronik ticaret firmasi.

    ıki tane emaye kupa icin on sefer telefon gorusmesi, bir kac maillesme yasadik.

    en son telefon gorusmemizde de fircamizi yedik.

    uzak durun.
  • birkaç ay önce bir baharatlık aldım buradan. deney tüpüne benzer bir şekilde tüm baharatların şişeleri.
    geçen gün, bir tane tüpü yanlışlıkla kırdım. başka yerden temin edemeyeceğim bir şey olduğundan, ücreti karşılığında yenisini talep ettiğimi belirttiğim bir mail attım kendilerine. hemen ertesi gün döndüler. tüpün içi dolu olarak ve hemen aynı gün kargoladıklarını belirten bir mail attılar.
    zaten aldığım üründen ziyadesiyle memnundum, müşteri hizmetlerinden de memnun kaldım.
  • pirge'ye yaptırdığı şef bıçağı az keskin diilmiş. ilk gün yerine yerleştirirken orta parmağımın ucunu uçurdu.
  • refika birgül'ün ürünlerini sattığı e ticaret sitesi. artık ekmek beyin seti filan da eklenmiş. her şey iyi hoş da biraz pahalı sanki. peşkirlerde kampanya vardı bir ara baya o zaman uyguna geliyordu. bıçağı ve havanı benim favorim. ama mutfakla ilgim çok da yüksek olmadıgından o kadar para verip almıyorum. arada bunlara da kampanya yapsalar keşke.
  • ürünlerin boyutları ile ilgili sorunları olan firma. tasarımsa tasarım, sağlıklı materyalse sağlıklı materyal iyi hoş da kocaman kupa diye sattıkları emaye kupa bildiğin tencere kadar! insan kullanacak bunları insan az ufak yapın bunları.
  • çay tabağı ve bardak 1 adet olarak 50 tl üstünde olan site. bari 6lı set olarak o fiyata olsun da insanlar alsın.
  • müşteri memnuniyetinde çıtayı arşa çıkartan site.

    sitelerinden aldığım ürünleri benim tercihim üzerine mng kargo ile gönderdiler. kargo görevlisi, imza dahi almadan pata küte getirdiği minik koliyi elime tutuşturup gittiğinde anlamalıydım olayı. zira koliden bayağı cam şıngırtısı duyuluyordu.
    kırık ürünün fotoğraflarını iliştirdiğim bir maili kendilerine ilettim ve maile aynı gün bizzat refika birgül tarafından özür mahiyetinde bir dönüş yapıldı. ertesi gün de ürünün yenisi gönderildi.
    yapmayın etmeyin biz alışık değiliz böyle muameleye dediysem de saolsunlar.
    bundan sonra en birinci müdavimiyim o ayrı.
  • ilk alisverisim refika kullanirken hastasi oldugum pirge sef bicagi idi. severek aldim sorunsuz bi sekilde geldi ancak 1 hafta sonra ne hikmetse bicak koreldi gibi oldu yani domatesi bile ezerek kesmeye basladi. durumla ilgili mail attim oncesinde instadan ulastim kendilerine. sıfır sıkıntı ile bicagimin yenisi geldi. simdi nerdeyse kullandigim baska bicak yok. makinada yikamada sapı matlasabiliyor donem donem ince bir tabaka vazelin veya keten tohumu yagi surup kullanabilirsiniz piril piril.

    gecen gun de cok begenip alsak mi almasak mi dedigimiz 16 lık emaye tencere tava seti aldik. rengine hastaydik zaten tam da bekledigimiz gibi sorunsuz geldi. ilk denemeleri yaptik. tencereler ates ediyor. f/p urunu olup olmadigini uzun sureli kullanimda gorecegiz insallah uzun donem kullanabiliriz.

    kisacasi sattiklari urunler beklentiyi karsiliyor. ilgi ve alakalari da olmasi gereken duzeyde. refikanin tariflerini dinlemeye uygulamaya, malzemeleri ufak ufak almaya devam !
  • refika'ya bayılırım açıkcası, konuşması tarzı mutfagı çok kaliteli gelir. fakat geçen günlerde aldığım deney tüpü şeklindeki baharatlık kırık geldi, o muhtemelen kargonun hatası (paketleme baya iyi görünüyordu) fakat baharatlıklardan bir kısmının mantar tıpasının içine kaçtığını farekettim. tasarım hoş düşünce hoş ama beklediğim kalite bu değildi.

    müşteri hizmetlerine yazdım bakalım süreç nasıl devam edecek.

    edit: müşteri temsilcisi gerçekten çok ilgilendi, tüm baharatlığı değiştirmeyi önerdiler ben sadece kırık olanların değişmesini istedim. süreci çok iiy yöneten tatlı insanlar. refika hayranlığımın sonlanmamasına ekstra mutlu oldum.
  • emaye ürünlerin kendileri de şaşırıyorlardır "neden bu kadar pahalıyız, halbuki bu kadar etmeyiz" diye.
    tanım: tüm ürünleri çok pahalı olan satış sitesi.
hesabın var mı? giriş yap