• archie çizgiromanlarının geçtiği hayali şehir. ancak uzun süreli okurların bileceği üzere çeşitli ipuçlarıda vardır, new york'a yakın ve aynı zamanda deniz olması bana virginia taraflarındaymış izlenimi doğurmuştu.
  • başlamış ve ilk bölümüyle yürüyebileceğinin sinyallerini vermiş dizi. vasat yazar roberto aguirre-sacasa'nın imzasını taşıyan dizide big daddy filmindeki küçük adam cole sprouse'nin büyük halini ve çok eskilerden evimiz hollywood'da da genç yıldız iken artık genç yıldızın babası haline gelen luke perryyi görme imkanınız var.
  • cw kanalının yeni bir çizgi roman dizisidir, ama çizgi roman ve çizgi filminden bildiğimiz archie ve kankaları burada buhranlar geçirecek ve yozlaşmış kasabanın dedikodusunu yapacaklardır. archie andrews ve kankaları komikti ve gülme efektleri vardı.
  • popcorn "twin peaks"
  • dördüncü bölümüne kadar dayanabilmiş olduğum, masalsı efektleriyle dikkatimi çeken fakat aşk klişeleriyle ömrümü sömüren, daha fazla dayanamayıp bıraktığım dizidir. konusu klasik. şehirde biri öldürülür ve kasabanın gizemleri ortaya çıkar olsa da yüksek beklentiyle yaklaşmazsanız ve de aşk klişelerini seviyorsanız izleyebileceğiniz çerezlik dizi. (efektleri hoşuma gitti yalan yok. arada turuncu oğlanın saçlar kızıla dönüyor fena)
  • manhattan'ının hemen yukarısında hudson river'ın yanında palisades parkway manzaralı, bir kaç meşhur özel lisenin geniş kampüsleri bulunan, metro-north tren hattıyla manhattan'a 10 dakikada ulaşabileceğiniz, metroyla yakın bir mesafesine kadar ulaşabileceğiniz yeşillikler içinde geniş ferah bir bronx semtidir.

    türk bir çiftin new york times'a verdiği röportajı buradan okuyabilirsiniz.
    https://www.nytimes.com/…is-within-city-limits.html
  • o kadar kotu bir dizi ki, basindan kalkmadan 4 bolum izledim bugun. tam bir hangover cure.
  • bu gun basladim klasik amerikan liseli dizisi. konu zorlama gidiyor gibi geldi bana ama yerlisi yapilir, bizim senaristler doser entrikayi, bunlar kadar zorlanmazlar.
  • yeni başladığım dizi. ilk 5 bölüm itibariyle içindeki ergene dur diyemeyen herkesin izleyebileceği eli yüzü düzgün bir yapım olmuş. elbette ciddi klişeleri var ama bir yandan da bunun farkında. bazen klişeler beklemediğim şekilde işleniyor o zaman hoşuma gidiyor. vakit geçirmek için izlenir. başından memnun kalkılabilir. ergen dizisi olduğunu özellikle tekrar belirtmek isterim.

    oyunculuklar benim gözüme betty dışında çok batmadı. ama bettynin yüz ifadesinden midir konuşmasından mıdır bilmiyorum bir türlü ısınamadım.

    --- spoiler ---

    bunu destekleyecek hiçbir şey söyleyemem ama jason'ın katili bence şerifin oğlu gay olan kevin. ondan bi psikopatlık çıkacak gibi hissediyorum.

    --- spoiler ---

    edit: yanıldım.*
hesabın var mı? giriş yap