• samsung galaxy tab s3 olmayan, windows 10 işletim sistemli tablet. aliexpress'de 180 - 200 dolara satılan nispeten aynı özelliklere sahip tabletleri 2.000 - 2.500tl'ye kaktıracak samsung.
  • 12 inch olanı 4500 lira. o paraya deve alınır lan !
  • microsoft surface ve ipad pro'ya iyi bir alternatif gibi duruyor. performansı hala büyük soru işareti olsa da zamanla bu soru işaretleri giderilecektir.
    ön incelemesi için: https://www.alve.com/…ung-galaxy-book-on-incelemesi
  • samsung'un performans olarak gayet başarılı, laptopları aratmayan windows 10 işletim sistemine sahip tablet/dizüstü bilgisayarı. üzerinde touchpad özelliği de bulunan klavyeli bir kılıfla geliyor. stand olarak da kullanılabilen bu kılıftan tableti tamamen ayırabiliyorsunuz. ayrıca 2048 kademeli basınç duyarlılığı bulunan bir çizim kalemi de üründe mevcut. grafikerler ve çizerler açısından gayet kullanışlı. fakat kalem her programda basınç özelliğini göstermiyor (artrage, krita vb) bunun için wintab driver'ını microsoftun sitesinden indirip kurmanız gerekiyor. bunu yaptığınızda kalem her türlü programa ve arayüze kolayca basınç hassasiyetiyle uyum sağlayabiliyor.

    kalemi kılıfın kenarına uyduruktan iliştirmeleri haricinde tasarım açısından gayet şık.
    (bkz: grafik tablet)
  • bu alet iyi güzel hoş da type c slotu bir tane olunca sıkıntı oluyor. şöyle ki üzerindeki slota adaptör takıp harici diskten dizi film izliyorum, şarjı da bitmeye yakın adaptördeki type c slotuna şarj aletini takıyorum ki hem şarj olsun hem de diziyi izleyeyim.

    lakin hayaller ve gerçekler yine farklı. şarj aletini takıyorum ama muhtemelen gücü yetmiyor, yine kapanıyor. koy abicim iki tane nedir yani maliyeti..
  • yaşam tarzımı değiştiren cihaz. artık kağıt-kalem kullanmamamı sağlayan alet.
  • başlarda pili yoğun kullanımda 4-4.5 saat gidiyordu. sadece birkaç ay sonra ömrü 2-2.5 saate geriledi.
  • bugun deneme şansım oldu daha cok office programları ve sosyal mecra takibi internette gezinme amaçlı kullanıyorum hobi olarak ta çizimler icin.

    klavyesi kalemi vs son derece kullanışlı inanılmaz hafif muadili bir çok ürüne kıyasla kesinlikte basarili
  • 2 yıldır kullanıyorum. performans idare eder ama bir surface veya ipad pro değil. pili ilk başlarda 5 saar giderken şimdi 3 saati göremiyorum. ama kalemi ekran kalitesi sesi hafifliği pratikliği süper. ancak pili yüzünden ıpad pro ya geçeceğiz
hesabın var mı? giriş yap