• hmm hemen yakışıklı arkadaşlarımdan borç isteyeyim belki böyle biri çıkar afsdgdfg

    ciddi olalım editi: yani komik bence ama neden buraya başlık açma ihtiyacı duyulur anlamam. dünya böyle insanlarla dolu, turkish tv de sürekli bunun filmini dizisini yapıyo zaten, haber değeri yok bence.
  • bu ciddi bir konu. yazar arkadaşın etrafındaki insanlar aynı zamanda sizin de etrafınızda olabilir.

    edit: ulan 2 fav alacağız diye yapmadığınız embesillik kalmıyor şu alemde. insandır bu. düşer, kalkar. yarın öbür gün sen düşersin, olmadık bir sebeple bir borcun altına girersin, tanıdığından yardım istersin, veririm ama kız kardeşinle veya karınla bir gece birlikte olurum, al paran hazır derler. o zaman erkeklik yapmaya kalkarsın. ama söz konusu kadın olunca rerere,rörörö. yabancı değil oğlum bu mesajı yazanlar. sizin de çevrenizde var düşmenizi bekleyip, düştüğünüz an arkanızda bitecek olanlar.

    bu mesele meriçlik meselesi değil. insanlık meselesi. ekonomik şartlar ortada. insanlar maddi olarak zor dönemler geçirebiliyor. ya destek olursun ya da olmazsın. bu kadar basit!

    debe editi: bu başlık altında yazılanlara baktığınız zaman ülkeye olan umudunuzu kaybedebilirsiniz. destek verip debe ye girmesini sağlayanlara baktığınızda ise hala bir şeylerin düzeleceğine dair umudunuz olsun!

    bu memlekette namussuzlugun bu kadar prim yapması, namusluların sesinin çıkmamasından kaynaklıdır. lakin biz henüz ölmedik ve hala çok kalabalığız. namussuzlugu normalleştirmenize izin vermeyeceğiz!!! ne kadın, ne erkek, ne çocuk hiçbir şekilde sizin insafınıza bırakmayacağız. ama birgün olurda karşılaşırsak böyle bir durumla çevremizde, annenizin bile tanıyamayacağı hale getireceğiz, bilginize..

    siz elalemin kızına 3 kuruş para için bunu söyleme cesareti gösterecek kadar cesursanız, biz de gerekeni yapmak için hazır bekliyoruz! hodri meydan..
  • herkes ihtiyacını giderir mantığıyla yapılmış tekliftir. ama hiç de hoş olmayan bir teklif .
    edit: imla
  • (bkz: ahlaksız teklif)

    3 gün bey derler fazla sürmez. sonra sapık olduğun gün yüzüne çıkar.
  • nereden baksan bir çeşit anlam bozukluğu olan bir cümle.

    söz konusu para ne kadar acaba ?

    hayır uygun bir rakamsa ben de veririm, noolcak, toprağa gideceğine...
  • konu oraya nasıl geldi, öncesini görmeden yorum yapmak çok da sağlıklı değil!
  • bir kuruş bile alma bu kişiden, telefonundan da engelle ve mümkün olduğunca muhatap olmamaya çalış. hatta şikayetçi bile olmakta fayda var. gerçi bu karakter yoksunu kesin bir yalan uydurur.
  • yazar kişinin başka bir telefondan kendi telefonuna atarak yaptığı mesajlaşmayı burada ilgi çekmek amaçlı paylaşması durumu olan durum. gerçek değildir.
  • yakın olduğun kişiyi bey diye kaydetmezsin ve bey diye kaydettiğin biri de karşılıksız günahını vermez.sözün özü bu zamanda kimseden bir şey beklememek ve kabul etmemek gerekir.
hesabın var mı? giriş yap