• tekirdağ'ın eski pastanelerindendir. lezzetli ürünleri olan bir pastaneydi bir zamanlar. lakin son 10 senedir lezzetli ürün üretme konusunda giderek düşüş sergilemektedirler. nitekim eskiden sadece valikonağı caddesi ile hükümet caddesi'nin kesiştiği noktadaki pastanede yediğim pastalarındaki, peynir helvalarındaki* lezzeti bulmak çok güç.
  • yazlıkçı sıfatıyla, yazın gitmekten zevk aldığım, dondurmalarını severek yediğim mekandır. kışın ise arkadaşlarınızı toplayıp, köftenizi yedikten sonra "bakın buranın da dondurması güzeldir" diyerek gittiğinizde "sade dondurmamız yok... limonata da sadece yazın çıkıyor bizde(?) " gibi cevaplar vererek şaşırtabilen yerdir aynı zamanda.
  • cheese cake hususundaki başarısı gözlerimi yaşartır. hatta o kadar güzeldir ki tekirdağ'dan istanbul'a paket yaptırılıp getirilir. valla.
  • ah birde tekirdağ'da tekel olduklarından ötürü fiyatlara abanmayıp lezzeti makul fiyatlara yedirseler daha fazla talep görecekler.
    illa ki koska'nın tekirdağ'da şube açıp, süper lezzetteki pastalarını, öğlenden sonra %50 indirimle satması gerek sanırım bazı anlayışların değişmesi için.
  • donut satmaya başlayan pastane. güzel bir iş çıkmış ortaya.
  • peynir helvası konusunda pek de iyi olmayan pastanedir. şeker oranı oldukça fazla hatta rahatsız edici düzeyde diyebilirim. tekirdağ'daki peynir helvası markaları birbirine yakın tatta o yüzden şu marka daha iyi peynir helvası yapar diyemiyorum. amaaaa gelibolu'daki zafer'den bir peynir helvası yiyin bakalım tekirdağ'dakilerin bir daha yüzüne bakıyor musunuz...

    şar'a geri dönecek olursak, profiterolü sıradandır. pastaları da abartılacak gibi değil hatta 5 sene öncesine göre ciddi oranda kalite düşüşü var. amaaa dondurmasının hakkını yiyemem. antep fıstıklı ve kakaolu dondurmasının yeri bende çok ayrıdır. fiyat performans oranına göre yorumlarsak dondurması bi tık pahalıdır, sanırım bu durum tekirdağ çarşıda tekel olmalarından kaynaklanıyor zira muadilleri yüzüne bakılacak gibi değil.
  • benim için dünyanın en lezzetli eklerini yediğim pastanedir. o pastanelerde yediğiniz sünger arasına muhallebi sıkılmış eklerimsilere benzemez. tek eksisi fiyat olabilir ama belki o da boyutuna göre uygundur.
  • tekirdağ çarşı göbeğinin haricinde hürriyet mahallesi jandarma karşısında şar gurme adıyla hizmet vermekte olup dondurmalı peynir helvası müthiştir ve kuzu tandır ile sıcak yemek konusunda da başarılıdır.
  • peynir helvası çok lezzetlidir; çayla birlikte daha güzel oluyor..
    (ücret: 10 tl)
  • sahipleri çok naif, kibar insanlardır. ne zaman dükkana gelseler tüm müşterilerin masasının yanından geçerken hoşgeldiniz deyip,selam verir.
hesabın var mı? giriş yap