• karagarga ve cinemageddon'dan sonra dunya uzerinde rastlanabilecek en iyi tracker. uye sayisi bu iki torrent sitesinden daha azdir ve gunde ortalama 10-20 arasinda film upload edilir. en guzel tarafida ratio yapmanin cok zor olmamasidir.
  • sanatsal-kültürel (arthouse), bağımsız (indipendent cinema),nadir (rare),kült ,klasik filmler konusunda uzmanlaşmış bir kaç torrent sitesinden biridir.

    en büyük avantajı, katsayı'nın (ratio) 0.4 ile sabitlenmiş olmasıdır , ayrıca yeni üyeler için 5gb'a kadar katsayı uygulaması devre dışı bırakılmış.
    bir diğer avantajı düşük ratio sebebiyle diğer üyelerden yardım istediğinizde kısa sürede gelen yardım paketleri ile tekrar film indirmeye devam edebilirsiniz.

    bu bağlamda türkiye'de, yukarıda saydığım kapsamda film arayan, ciddi bir sinema koleksiyonu inşa etmek arzusunda olanlar için eşsiz bir torrent sitesidir.

    sc'nin eş benzeri karagarga'da 0.7 katsayı istenir ve kullanıcılar film indirmeye tenezzül etmedikleri (doymuşluk), üstüne üstlük çokça seedbox kullandıkları için filmleri vitrindeki altın süs eşyası gibi seyredersiniz, oysaki sc'nin arşivine günde 3-4 yeni film eklenir ,bu filmleri indirip seeder olursanız sağlam bir katsayı elde etmeniz mümkün olabiliyor.

    yirmi mayıs tarihinde sc'ye eklenen filmler :
    dom zly (the dark house) 2009 wojciech smarzowski
    l'alliance (the wedding ring) 1971 christian de chalonge
    macherovgaltis (knifer) 2010 yannis economides
    viva maria! 1965 louis malle

    secret cinema'nın 20bin yedi yüz üyesi var, 20bin civarında da filme ev sahipliği yapıyor, ayrıca çeşitli müzik, kitap ve bir takım tv dökümantasyonu, belgesel de temin edebilirsiniz.

    arama motoru biraz tuhaftır, filmin adını girdiğinizde bulamadığınız filmleri, yönetmen ismi ile arattığınızda bulabildiğiniz garip bir çalışma şekli vardır.

    üyelik alımı sadece davetiye sistemi ile çalışıyor (sinema okuyan ilk iki kişi).
  • güzel caz albümleri de edinebilirsiniz buradan. hem upload edildikleri günlerde yakalarsanız, ratio sorununuza da derman olabilirler.
    haftada bir sorarsanız, bir davetiye de alabilirsiniz.
  • sinema ile yakından ilgilenen, tracker'in hakkını doya doya veririm, bol bol indirir, bol bol paylaşırım diyen bir sinema aşığına bir adet davetiye gönderebileceğim private tracker.

    bu haftanın özel paylaşımı dario argento'dur.
  • çok kaliteli üyelere ve dolayısıyla çok kaliteli bir içeriğe sahip, karagarga'dan daha çok sevdiğim nadide tracker.
    belli bir miktarın üstünde upload yaptığınız vakit her hafta bir tane olacak ve toplamda da üç taneyi geçmeyecek biçimde davetiyesine ulaşır, eşe dosta dağıtırsınız.
    kanımca sinema severim diyen herkesin bir şekilde hesap edinmesi gereken, freeleech -sc'de adı pill- torrentten geçilmeyen nadide topluluk.
  • oldukca basarili bir dj/techno producer. adeta bir dj yetistirme ciftligi olan hollanda'dan cikmistir kendisi. rotterdam'in bagrindan kopup gelip dunyaya acilmistir.

    2014 awakenings festivalindeki performansinin iki dakikalik bir kesiti suradan izlenebilir.
  • ihtiyaç sahibi 3 kişi favori 2 yönetmeninden birer film yazmak suretiyle bana ulaşabilir.
    gmail adreslerini de unutmayın tabi.

    edit: bitti.
  • şimdilerde 10. yılını kutlayan, bu vesileyle de bazı değişikliklere giden, özellikle arama kısmında, pek bir nadide, en bir güzel tracker.

    nice 10 yıllara diyelim!
  • 10 yıl dönümü sebebiyle bu ay kullanıcıların seçtiği 100 film featured -freeleech- olacak. gayet güzel bir liste oluşacağa benzer, çünkü kullanıcılar ciddi zevk sahibi.
  • iki adet davetiyesine sahip olduğum site. daha çok karagarga'ya benzediği için isteyenlerin bunu göz önünde bulundurmasını rica ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap