• cumhuriyet halk partisi

    bestler dereler bölgesinde pkk'lı teröristler tarafından şehit edilen uzman çavuş bayram doğan’ın yakınları, chp ve iyi parti tarafından cenazeye gönderilen çelenklere kırarak tepki gösterdi:

    "pkk ile el ele tutuşacaklar birde çelenk gönderecekler. istemiyoruz chp çelenklerini."

    not: kemal kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı nuşirevan elçi’nin twitter hesabına şu anda girseniz görebileceğiniz pkk sembolleri ve öcalan posteri. bu adamlar çelenk parçalayınca çomar diyorsunuz peki chp’nin en tepesindekilerin pkk sembolleri paylaşmasına ne diyorsunuz?

    görsel

    görsel
  • 21 yıldır iktidarda olup terör sorununu çözemeyen chp' ye gösterilmiş haklı bir tepki!
  • iktidarın algıları ne denli yönetebildiğinin kanıtı. buna muhalif kişilerde dahil.
    akp kendi listesinden hüda-par'a vekillik kontenjanı verdi ve bunların 4'ü seçilerek meclise girdi. akp bunları halka açıklama gereği bile duymadı çünkü kendi seçmeninden, ittifak ortaklarından herhangi bir itiraz bile gelmedi. hatta bunlar vatanseverler en azından diye itirazların önünü alanlar bile oldu. buna karşın chp hdp ile herhangi bir seçim ittifakı yapmamış, kendi listelerinden herhangi bir hdp'liye yer vermemiş, hatta hdp'nin güçlü olduğu diyarbakır gibi bir yerde güçlü aday çıkararak hdp oylarını çalarak vekil çıkarmış olmasına rağmen maalesef halktaki chp karşılığı artık tam olarak bu.

    korkunç bir medya gücü, sosyal medya manipülasyonları vs. halkın tüm algısı değiştiriliyor. seçim ikinci tura kalmış sözüm ona muhalifler hâlâ şununla yanyana gelmem, buna şunu de diye sığ bir tartışma ekseninde boğulup duruyor. tüm bu medya gücü ile sadece kendi seçmeninin algısını değil muhaliflerin bile algısını yönetiyor. seçim dönemi sürekli ince konuşup durduk. sebep? bugün bakınca tüm enerji sebepsiz yere harcanmış duruyor ama işte bizi o sarmala çekende tamamen akp'nin bu gücü idi.
  • yine başlamış algıcılar. evet algı yapıldı ama ortada bazı gerçeklerde duruyor. haksız diyemiyorum şehit yakınlarına üzgünüm. bunu kk ya ve iyi partiye oy vermiş biri olarak söylüyorum ki şehit ailesi o hassas döneminde haklı.

    sen selahattin dersen, sen çıkıp özerklik falan dersen,sen zamanında şehit annesi ile dağda ölen teröristin annesini bir tutarsan buna algı diyemezsin.
  • pkk akp döneminde petrol geliriyle silah alır haldedir. pkk petrol kuyularına, akp'nin açılım ve suriye'de işbirliği politikasıyla kondu.

    neyse, osmanlı döneminde çocuklarını ölü sayan 15 sene askere çocuk veren halk bu. padişah sikerken laf oldu mu ki, şimdi uyansınlar.
  • öncelikle allah rahmet eylesin.

    o çelenkleri kıranlar keşke gerçekleri görebilselerdi.ülke olarak neden bu durumda olduğumuzun özetidir bu.

    toplum gerçekleri göremiyor yoğun bir şekilde yönlendiriliyor.
  • bir türlü anlatamıyoruz; ne pkk ne fetö, hicbir terör örgütuyle iliskimiz yok, olamaz. hdp ile sadece secimde muhalefette olan partilerin kurdugu iliski icindeyiz. bu secimi kazanmak, tek adam rejimini sonlandirmak icin kazanılması gereken bir secime odaklanmak üzere iliski kurmak. yahu insaf! biz mi teroristleri davul zurnayla sınirda karsıladık? biz mi terörist basının mektubunu mitinglerde okuttuk? biz mi pkk temsilcileriyle masaya oturduk? cidden insaf ya!
  • algıyı kendileri yaratmış, cenazeye kendileri trollerini göndermiş, eee buradaki akit durur mu açmış başlığı, engelle geç
  • kemal kılıçdaroğlu öncesi yönetimde bunlar gerçekleşiyor muydu?

    mevcut chp yönetimi; pkk, dhkp c ve tikko gibi örgütlerin cenazesine katıldı. gelen tepkilere alışın artık. 'ama akp bıdı bıdı' demeniz yaramaz size.
  • +40 iq provokasyonlar bile yapılamıyor!
hesabın var mı? giriş yap