• görüntüleri cuma günü basına verilecektir.

    (bkz: benim sarıklı şehzademin cep telefonunu kırdılar)
  • piskevit yiyen sehsaze heykeline dönmüştür.
  • (bkz: demirden yarak verseler onu da bozmak)

    yapan arkadaşları tebrik etmek lazım.
  • bu sehzade ne etti size
  • "ecdadımızla böyle dalga geçiyorlar, koskoca imparatorluğun veliahtlarıyla böyle dalga geçilmesine müsaade mi edeceğiz?" düsturuyla yapılmış olması muhtemel, medeniyetsizliğin nasıl tezahür ettiğinin güzel bir örneği olan eylem. bunlar her yerde olabilecek şeyler. misal, bazı heykeller de, göğüsleri gözüken bayan heykelleri olduğu gerekçesiyle tahrip ediliyor. tabii bu kafalara göre anormal olan biziz.

    ben burada az da olsa gelişebilmeyi başarmış sanata şaşırıyorum artık. hakikaten yahu, nasıl olabildi?
  • kesin kardeşi yapmıştır. babası ona daha ucuz bir telefon aldığı için ilkin telefonla başlamış sonrada onu boğduracaktır zaten. ne de osmanlı soyu.
  • bizi ve ecdadımızı en doğru temsil eden hareket asıl budur işte. 500-600 yıl önceki atalarını, elinde cep telefonu ile selfie çekerken betimleyen bir heykel yaptıran belediye başkanı ve o heykeli bir günde kıran vatandaş. işte biz buyuz. anamız babamız da ağaçlara kalp ok kazırdı zaten.
  • kesin, marmaray'da imdat kolunu çeken* gezicilerin işidir.

    (bkz: nasıl olsa biri söyleyecekti)
  • yapmayıp, üzerine bir de bu kadar yıkıcı olan bir ırk daha var mı merak ediyorum çok.

    bilirsiniz çok duyduğumuz bir laf var mustafa kemal'i putlaştırmak diye. bazı insanlar sanki yeni bir tanrıymış gibi atatürk'e tapıldığına falan inanıyorlar.

    şimdi ayan beyan görüyoruz ki kim neye nasıl tapıyor.
    adam "ecdanı"nın elindeki telefona, selfie çekişinin heykeline dayanamıyor. bundan büyük cahillik/aymazlık/geri kafalılık olur mu ?
    kafasında oluşturduğu şeylere ters giden ne varsa yıkma peşinde. içinde kendi "ecdad"ı olsa bile.
    bu sözü içeren güzel bi küfür vardı ama bu kişiler en güzel küfürleri bana/sana mahal vermeden kendilerine ediyorlar zaten.

    yeni bir kim kırdı? vakası.
    sonumuz hayrolsun.
  • abi yemin ediyorum daha sabah konuştuk bu meseleyi, şimdi ne göreyim...

    annem bana balkanlar gezisindeki fotolarını gösteriyodu, bi tiyatro sahnesinin önündeki şahane heykellerle tek tek foto çektirmiş, ben "vay ne güzellermiş" derken, tr'de olsa ya üstüne afiş yapıştırırlar ya da kırarlar görüşünde birleştik. sonra bu selfieci şehzadeden bahsettim ve annneme fotoğrafını gösterdim, direkt "kırarlar bunu" dedi.
    kırmışlar.

    (bkz: fal bakılır)
hesabın var mı? giriş yap