• asdsdasdasdsadasdasdasdsadasdsdssas
  • bursaspor´da ayni sistemi sebastian frey´e de uygalamistir.

    https://www.ntvspor.net/…i-579ddf7cc873cc40a466152d
  • hani mahallenin arıza dedesi olur ya. kafam şişiyor diyip mahallede çocuklara top oynatmaz. evinin önüne yabancı araç çekseler cama çıkar laf söyler. kiracısı kirayı 3 gün geç ödese zile basar nerde kiram der. kimse bulaşmak istemez bu dedelere. çocuklar inadına erik ağacına dalar bu morukların. işte aynı bu dededir şenol güneş. ama hocalığına laf etmek bize düşmez. türkiye'nin en iyi ikinci hocasıdır
  • başlatma tolgay’ına . ergen misiniz lan ? bir insanın kişilik seviyesini çözebilmek konusunda bu kadar mı yeteneksizsiniz ?

    tolgay’ın gidişi şenol güneş’i bağlayabilir. gittikten sonra beşiktaş’a tolgay tarafından yapılan hakaretler tolgay’ın kendisini bağlar. aziz yıldırım mobbingi yüzünden beşiktaş’a gelen gökhan gönül’ün beşiktaştaki ilk röportajını izle, belki kafan basar.
  • olmayan mobbingtir
    tolgay, ozzy biraderi ile birlikte bok gibi oynamaktadır bu yıl
    frey, bursasporda berbat oynamıştır. bir de utanmadan şebol kendisini yabancı olduğu için oynatmadığını söylemiştir. müzmin yedek fabri tolgadan daha iyi oynadığı için yerli-yabancı dememiş oynatmıştır oysaki.
    atiba ise lyon maçında ruhunu teslim etmiş sonradan fiziksel olarak bir türlü toparlanamamıştır. (ama bastonla da çıksa tolgay-ozzy işe yaramazlarından iyidir tabi)

    sözün özü şenolu eleştireceksenz (ki eleştirilecek çok hatası var) götünüzden element uydurmadan eleştirin
  • hayâl ürünü olan mobbing’dir.

    tepedeki entryle uzun uzadıya cevap veririm, üşenmem de kafası böyle çalışan insanın anlamaması beni üzeceği için kendimi yormak istemem.

    sadece, gomez, medel, aboubakar, tolgay’ın 35. dakikalarda çıkması gibi konulardaki safsatalara inanmayın yeter.

    hepsinin mantıklı sebepleri vardı.

    tolgay ise hocanın kendisine forma verdiği dönemde kötü oynadığında süre alamayınca hocayı takımdan ayrılmakla tehdit etmiş, hoca da siktir git diyince sen benim babamsın demiştir. ne babası yarrak? maaşlı işçisin. işini yapacaksın.
  • sırf inadı uğruna herkesi her an takımdan kesebilecek adam. ulan ben bir beşiktaşlı olarak 99-00 sezonundaki galatasarayın ilk 11ini bile kafadan sayarım ama bizim takımı 4 yıldır sayamıyorum. kim nerede oynuyor belli değil.
  • burada iddiaları desteklemek için verilen isimlerin her biri formsuzluktan geberiyordu evet tolgay'da öyle.
    şenol hocayı sevmeye bilirsiniz ama onu kafatasçı, faşist ve narsist göstermek için kişiliğine iftira atmanız yakışık olmuyor.
  • muazzam eleştiriler var. ellerinize sağlık.
  • teknik direktorun takimdaki oyuncularin formu ve oyuna katkisini degerlendirip kendi kafasina uygun kadroyla oynamak istemesinin adi mobbing oldu gunumuzde.
hesabın var mı? giriş yap