• üzerine brokeback mountain fantezisi yazılmış cortlama.

    brokeback'i kıçıkırık diye türkçeleştirsek hatalı mı olur ki?
  • 6 küsür milyar yaşındaki dünyamızda tabiat kime acımışta bu taşı sıksa suyunu çıkartacak sert delikanlılara acıyacak. hani survival of the fittest denilen kavram boşuna değil medeniyette belki anlaşılmaz ama doğaya gidildiğinde çıkar kokusu.

    bu arada dereden bulanık su içip medeniyete dönüş yaptığınızda umarım antibiyotik filan kullanıyorsunuzdur.
  • defalarca kere şahit olduğum tamamen doğru önermedir.
  • var böyle tipler, ortama girince değişik değişik maske takıyorlar.. misal trol birisiyimdir, denizde taklit yaparım, bir yere otururuz ne konusuyorsak onu konusuruz.. ona buna yaranalım düşünmüyoruz. ama bu arkadaşların aklı fikri o ne der bu ne der, sunu içmezsem o ne der... adam kaç yıllık arkadaşım bak, kendi malını kullandırtmaz kimseye.
    krampon alırım gelir ister, saat alırım ver takayım der, plaj havlusu alırım kendininkini değil benimkini kullanır... neler neler yani.. durumu da benden iyi...
    bir kız görmesin hele bu tipler satar giderler tanıyamazsınız valla..
    ne görüşüyorsun lan böyle tiplerle diyenler olabilir o kadar giydiriyorsunda..
    bahsettiğim arkadaş kaç yıllık dostum, şimdi bu tür olaylarla bişeyler bitirmek istemiyorum, anlayış bekliyorum saygı bekliyorum ama yok..
    bakalım nereye gidiyoruz allah büyük.
  • bu en çok da testereyle odun kesip getirme işinde belli ediyor kendini, spor salonun bilmem ne aletinde 140 basan adamın üç testere sürtüşü sonra nefesi kesiliyor, iki parça odunla bayırın ortasında kalakalıyor en komiği de bi tokatla üç kişiyi bayıltacak herif götüme böcek kaçtı diye yarısı boyutlarındaki şahsımın kucağına zıplayabiliyor.
  • tanım karmaşası yaşanan mevzu.
    "sert erkeğim diyenin..." daha uygun olurdu.
    şahsen orman evim gibidir ancak hiç "sert erkek" pozunda olmadım. doğaya uyumluluk ve fiziki performans bahsinde cinsiyetçi yaklaşımı da doğru bulmam.
  • sert erkek diye birşey yoktur. o bahsedilen şahısların doğan görünümlü şahinden farkı yok.

    bir balkon bebeleri vardır bir de köy çocukları
  • sıradan sert erkektir. sanırsın kendisi bear grylls mnskym.
hesabın var mı? giriş yap