• ınstagramda adrien brody ile fotoğraf yüklemesinden sonra kendisini internete sorduğum, bir aralar teomanla gazetelerde boy göstermiş, haci sabanciyla fingirdemiş kizimiz. şu sıralar ise şeyma subaşi ile ibiza senin miami benim partiliyor. saçlarini rengarenk boyamasini ve partilemenin hakkini vermesini taktir ediyorum. ayrica bir nose job ve dudaklarda dolgu söz konusu ama olsun ben sevdim bu kizin deliliklerini.
  • birlesik devletler'in nevada çölü'nde duzenlenen burningman festivaline katilmistir.

    https://instagram.com/p/byqkpwdnmu5/
  • habire gezen taş gibi abla. sürekli vücudunu gösterip dudaklarını üç metre öne çıkarmasa, victoria beckham kazuleti gibi poz kesmese zaten olmaya çalıştığı çekici abla olacak ama... ses tonuna hayran kaldım, estetik müdahaleler de yakışmış kendisine, vücudu da çokzel. ama o dudak var ya:/ ıyk yani. aşırı yüzeysel, kezban, keko artık ne denirse öyle gösteriyo kendisini. o ses tonuyla var ya azıcık klas bir kadın olsa dünyaları hoplatır da, modern kezbanlık, cicişlik cazip gelmiş olsa gerek.
  • bu kadar gezebilmek için gereken parayı ve vakti nereden bulduğunu merak ettiğim insan.
    anadan babadan zengin çatır çatır yiyor mu ?
    yoksa çalışıp edip çok para falan mı kazanmış bir başarı hikayesi midir nedir ?
    yani gerçekten merak ettim.
    yukarda özel bir şirkette çalışıyor falan denmiş hangi özel şirkette bu kadar tatil yapılabiliyor ? cv göndereceğim.
    bir bilen eden varsa aydınlatsın hepimizi.
    ha, benimi gerdi ?
    e evet köpek gibi çalışıyorum her allahın günü, bende böyle gezmek istiyorum. eğer bi başarı hikayesi varsa dinleyip feyz alalım, yok anadan babadan zenginse eşşek gibi çalışmaya devam edelim. dimi ama ?
  • bence herhangi bir iste calismiyor ve kesinlikle babasi turkiye'de zengin bir sanayici filan, kendisi de los angeles'da "la dolce vita" denilen turden bir hayat yasiyor. surekli dunyanin farkli noktalarina seyahat edip plajlardan, clublardan ve restoranlardan paylasimlar yapiyor. arada eglenmekten yoruldugu zamanlarda da internette cokca asina oldugumuz cakma spirituellikte kisisel gelisim aforizmalari paylasiyor.

    bana sikici bir varolus bicimi gibi geliyor bu tip hayatlar, zira hicbir mucadele icermeyen bir hayat ne kadar ilginc ve yasamaya deger olur bilemedim.
  • zamanında disko tuvaletlerinde kavga etmelerden, şeyma subaşı'nın kankisi olmaya giden yolun yolcusu.
hesabın var mı? giriş yap