• habes seyidoglu adlı şahsın sahip olduğu antepli baklava şirketi, en son 11.000 küsür dolara pizza hut'ın kullandığı fırından almıştı krizden önce pizza projeleri vardı hala da geçerli sanırım...
  • maclari radyodan ve ozellikle trt'den dinlemeyi seven insanlarin yakindan asina olduklari bir isim.. devre arasi olur, once merkeze baglanilir, diger maclardan ve dun oynanan maclardan dakka ve skor bildirilir.. sonra driniininiininiiiniinininiiii tereteee radyoo bir.. reksan reklam sunar (yada oyle bisey) .. bu kisimda ozellikle acayim surdan pavirefem dinliyim, dur radyo odtu acayim, sindi bunlar kimbilir ne calar ben bi radyo3 acip klasik muzik dinliyim, demiyenlerin zamanla asina olduklari, insana bu nasil cingildir dedirten bir suru abuk cingilli reklam dinlersiniz.. bunlarin en hafizalardan silinmeyeni ise bulasik yikarken, sinifta ders anlatirken, polis cevirmesinde alkol cubuguna uflerken, tuvalette ve korebe oynarken bile akliniza gelesi seyidoglu reklamidir.. seyidogluu seyidoogluu receel helva seyidooglu, bidibidibidibdi sunu uretioz bunu uretioz, seyidoglu seyidooglu sekerr helva seyidooglu.. diye giden reklamdir.. sonra arada yillarca dusunseniz akliniza gelmeyecek sarkilar calar.. nebileyim ferda anil yarkin calar, sst sst sakin ol calar, fabrika kizi calar nebileyim turk pop muziginde unutulmus eserler gecidi gibidir.. sarkilarin sonunda tekrar reklam gelir.. siz de radyoyla soylersiniz seyidoglu turkusunu tekrar ve mac baslar.. daha bir urunune dukkanina da denk gelmis degilim o ayri konu..
  • karizmatik ismine kanarak kadikoy subesinden tatli aldiginizda pismanlik yaratan, burmasinda kil ayiklatan baklavaci.
  • urunlerini abd'de bulmak mumkundur.
  • diğer şubeleri konusunda çok alışverişte bulunmadığımdan dolayı bir fikrim olmamasına karşın istanbul çatalca'da yeni açılan 3 katlı koca şubelerinin hizmet kalitesi açısından mükemmele yakın olduğunu bizzat gördüğüm müesese. eğer bu stratejileri müşteri tutmaktan öte, satış stratejilerinin ve kalitelerinin bir parçasıysa çatalca'da açtıkları koskoca pastanenin diğer pastanelerin başını baya bir ağrıtacağı açık. zira fiyatları da öyle aman aman çok abartı değil. ayrıca an itibariyle kendilerinde bozuk para çıkmamasından ötürü '' özür dileriz beyefendi bozuk paramız yok, hiç önemli değil sonra verirsiniz '' demeleri ve müşteriyi eli boş geri göndermemeleri bile zannımca böyle profosyonel bir müesese için çok hoş bir esnaf davranışıydı. tabi herkes şahsım gibi 20 tl'yi 2 dakika sonra yandaki fırından bir ekmek karşılığında bozdurup geri dönüş yapar mı orasını bilemem.
  • seyidoğlu reçeeel, seydoğlu helvaaa
    hiç doyulmuyooor tadına

    şeklinde bi radyo reklamına sahip firmaydı eskiden, hala var mıdır aynı reklam bilemiyoruz
  • (bkz: overrated)
  • bugün bir şubelerinin önünden sanırım başka şubelerine taşımak üzere büyük saksı fidanlarını alıp ürün dağıttıkları kamyonetin arka kasasında, ürünlerle beraber götürdükleri görünmüştür. yani pasta, börek, baklava türevi şeylerin yanında koca koca fidanları beraberinde taşımak ne kadar sağlıklı bir durum tartışılır. yük kamyoneti tutup da ıvırını zıvırını götüremeyecek kadar küçük bir şirket değillerdir sanırım zira en kötü baklavalarının kilosu 35 tl iken..
  • tahin helvası yerine cevizli yaz helvası tercih eden biri olarak beni antep fıstıklı tahin helvasına müptela eden gıda firması. arkadaş ne güzel bir helva bu ya. vallahi tebrik ediyorum bu elemanları.
  • "for over fifty years, seyidoğlu has been legendary name in turkey"

    sanki bana londra şubesi.

    menüleri ingilizcedir. uuuuu :d
hesabın var mı? giriş yap