• gitarimda bulunmasindan kivanc duydugum seymour duncan abinin jeff beck icin urettigi muhte$em humbucker'in kucugu. ust manyetik olarak (neck) muhte$em olan abisinin izinde olan, me$hur kullanicilari arasinda marty friedman'in da yer aldigi cihaz.
  • bir çeşit single manyetik gövdeli humbucker manyetiktir.
    single+single+single manyetik dizilimi olan strat gitarımın köprü pozisyonuna taktığım yeni manyetiğim, kurtarıcım.
    özellikle yüksek gain'li tonlarda açığa çıkan dip gürültüsünü önlemenin yollarını ararken, sonunda pes edip manyetik arayışına girdim.
    noise gate belli bir seviyeye kadar kesiyor dip gürültüsünü, o seviyeden sonra da gitarın tonundan, sustain'inden yiyor, dolayısıyla tek çözüm görünen noise gate kullanımı derdime derman olamadı.
    istediğim şey, overdrive, distortion tonlarda dip gürültüsü olmaması, single manyetiğin karakteristik tınısı kaybolmadan daha hacimli bir ton elde etmek, harmonikleri daha güçlü algılaması ve blues, jazz, rock, heavy metal v.s müzik türlerini rahatlıkla çalabilmekti. seymour duncan jb junior bana bunu fazlasıyla sağladı. neck pozisyonuna da seymour duncan little 59 manyetik aldım, çok mutluyum. aynı ya da benzer ihtiyacı hisseden tüm gitaristlere tavsiye ederim.
    youtube - kullanıcı tanıtımı
hesabın var mı? giriş yap