• sıçılan bokun spatulayla sıvalanması, ilkel çağlarda inşaat sektörü bu şekilde ayakta kalmayı başarmıştır.
  • şu anki mevcut hükümetin türkiyeye uyguladığı politika...
  • bi de boku sicip sivadiktan sonra uzerine tuy dikmek vardir ki, dusununce hep komik gelir bana bu eylem.
  • -olum hani o filmde sarışın kel bi adam vardı.
    -sarışın kel nası oluyo lan. çüş (hep bir ağızdan)hahahahahahahaha
    -olum işte adamın tepesi açıktı
    -hahahahhahahaa
    -la olum adamın yan taraflarında saç vardı diyom işte sarışındı herif
    -hahaahaa
    -ne gülüyonuz olum
    -yeteeeer çatlayacam yeteer hahahahaha
  • gayet seviyeli bir sohbet esnasinda mukemmel bir ornekle anlamini kavramis oldugum eylem.

    bir $ahis, $irketin prensiplerinden uzaklasarak rakiplerin hayrini onemsemeye baslayarak yanli$a du$mu$tur. yanli$i kendisine uygun bir dille anlatildiktan sonra ise artik duzeltemeyecegi yanli$inin uzerine gitmeye cali$iyordu.
    patronumla beraber sirketimizin icinde onemli yer sahibi olan bu ki$inin tutarsiz davranislari hakkinda konusuyorduk.

    apro: bence hatasinin farkina vardi, fakat artik hatasindan geri adim da atamayacak duruma geldigi icin uzerine gidiyor.

    patron: sanki masanin uzerindeki beyaz ortuye kahve dokmus ve artik temizleyemeyecegi icin butun ortuyu kahveye bulamaya cali$ir gibi degil mi...

    -------------- kisa bir sessizlik-------------
    (apro'nun aklina bu ornege guzel oturan soz gelmistir fakat patronunun onunde soylemeye cekiniyordur ki...)

    patron: bu adam sicti simdi de sivamaya cali$iyor be!

    ayni anda kahkahalarla bu guzel sozun anlamli icerigine nail olduk.
  • bi de sıçıp, sıvamayı bile beceremeyenler vardır "napcam ben bu bokla lan" derler... gelip kafana atmış gibi olur o boku
  • yatılı okuduğum lisede bir gece iki arkadaşın yaptığı şey. tuvaletin beyaz kalebodurlarına sıvanmış kahverengi madde muhtemelen sıçılmıştı. haftalarca okul çalkalandı, iki eleman yakalandıktan sonra pansiyondan atıldılar. daha sonra biz bu iki arkadaşın çocukluk dönemlerinde resim kursuna gittiklerini öğrendik. sıçıp sıvamak her ikisinin de resim kariyerinde dönüm noktasıydı. unutulamayacak bir hatıra bıraktılar dimağlarımızda.
  • 14 şubat'ta yaptıgım eylemdir.
    uzun bir iliskiden sonra boşluğa düşüyorsunuz. depresyona girip çıkmanız çokça aylarınızı götürüyor. uzerine bir adamdan hoşlanıyorsunuz. cikicak gibi oluyorsunuz. nefesiniz kesiliyor. sana bağlanmaktan korkuyorum diyor adam. birden kendini geri çekiyor. iste sictiniz! sonra adamın yakın arkadaslarından biri size yazıyor. muhtemelen haberleri yok birbirlerinden (nasıl yakınlarsa artık, umarım hic haberleri olmaz da düzeltme şansınız olur). siz de o mallik ve sapsallikla 14 şubat'ta adamla buluşmayı kabul ediyorsunuz. yakın arkadas sizi öpüyor, siz de karsi koyamiyorsunuz. (nasıl bir azmislik, nasıl bir malliksa artık) buna da sivamak diyorlar. opusurken kotu hissediyorsunuz. birden kendinizi çekiyorsunuz. yakın arkadas aksam mesaj atıyor. bakalım tuyu nereye ve ne zaman dikeceksiniz?!
hesabın var mı? giriş yap