• mental rahatsızlıkları olan piskopatlara başlık açtıran bir pitbull... bu sadistin seviyesine inip "ananı boğazlasın inşallah" demiyorum, salon adamı çizgimden taviz vermem.

    ama şunu diyorum, git tedavi ol amk.
  • öncelikle sırtlanlar vahşi doğada sürü halinde yaşar. leşçilerdir, yani ne bulsalar yerler. aslana kaplana vs. kafa tutarlar. video dan izlediğim kadarıyla yaralı bir sırtlanı pitbullun önüne atıyorlar, sonra da sırtlan boğazlayan pitbull diye başlık açılıyor. doğada o pitbull un hiç şansı yok, garanti ederim. nat geo izlemeden açmayın olm bu başlıkları. ha bi de bu sırtlan ibnesinden hiç haz etmem o ayrı..
  • adam daha linkini verdigi videoyu yorumlamaktan aciz, gelmis bir de yorum kasiyor. vakti olmayanlar icin ozetleyeyim,

    yarali bir sirtlanin uzerine pitbull saliyorlar, ancak pitbull ilk anda yarali sirtlani zorlasa da devaminda sirtlan da pitbullu kapiyor. bu esnada ikinci bir pitbull da dahil oluyor ama sirtlan ilk pitbullu birakmiyor. etraftaki insanlar da sirtlani arka bacaklarindan tutarak pitbullu kurtarmaya calisiyorlar. video bir asamada bitiyor ve sonunu goremiyoruz.

    sonuc olarak sirtlani bogazlayan bir pitbull yol ortada.
  • heriflerin bu dünyadaki tek gayesi pitbull sahibi olmak, sokakta pitbull gezdirmek, pitbull videoları izlemek.

    oğlum siz nasıl bir sevgisizlikle büyüdünüz lan?
  • bir seferinde tek başına iki sırtlanı öldüren bir alabay videosu izlemiştim. pitbull çok cesur ama sırtlanla arasında epey siklet farkı var. her şey nefes değil, öyle olsa cardio kasan her boksör tyson'ı tokatlardı. sırtlan gibi bir makineyi yenebilecek köpek, kafadan en az elli kilo olmalı. yani dogo, presa vs. o da bir umut. bu alabay dediğim köpeğin ise yüz kiloyu geçkin örnekleri çok.
  • nesli tükenmekte olan yaralı bir çizgili sırtlan‘ın eğitimsizlik ve cehaletle işkence edilme sahnelerini içeren görüntülerdir.
  • sırtlanın çene yapısı ve çene ton basıncı aslandan daha güçlüdür. hayvanın ağzı genel hatlarıyla tam ısırmak için yaratılmış. bu videoda da yaralı hayvanın üzerine sürülen ondan daha sırtlan yaratıklar görülmektedir. sahipleri de ortadoğu sıçanları doğada karşılaşsalar ne sıçanların ne de pittbull'ların şansı yok.
  • biri şunların tepesine bi atom bombası sallasın lütfen, tabi önce sırtlanı ordan alsınlar
hesabın var mı? giriş yap