• ankaranin mobilyacilar mahallesi. istanbulda da modoko vardir.
  • maslaktan sarıyere doğru giderken, tarabya sapağından sonraki 2. otobüs durağının adı.
  • ankara'da samsun yolu'nun kenarında bulunan, bünyesinde 3000 tane firma ve türkiye'nin en kolpacı esnaf güruhunu barındıran mobilyacılar sitesi.
  • onbinin üzerinde imalatçının, ikibinin üzerinde mağazanın bulunduğu dev mobilyacılar sitesi. aynı meslek grubuna mensup bu kadar işyeri bir arada dünyanın hiç bir yerinde yoktur. burada ki imalatçılar genelde küçük ve orta büyüklüktedirler. sitelerde gelişip fabrika düzeyine gelen işletmeler genellikle ankaranın , çankırı karayolu üzerindeki akyurt ilçesine yaptırdıkları büyük ve modern fabrikalarına taşınmışlardır. sitelerden mobilya alacaklara nacizane tavsiyelerimize gelince;
    1- uzun yıllar evinizde, iş yerinizde kullanacağınız mobilyaları kolay kolay değiştiremezsiniz bu yüzden mobilyanızı almadan siteleri iyice gezin ve acele karar vermeyin.
    2- sipariş üzerine bir ürün yaptıracaksanız ücretin tamamını hemen ödemeyin, bir kısmını peşin kalanını da mal tesliminde ödeyin.
    3- sitelerle ilgili anlatılan her şeye inanmayın. burada ki esnafın çoğunluğu iyi niyetli, dürüst ve misafirperverdir.
    4- şatafatlı gösterişli mağazalar, yüksek fiyatlar gözünüzü korkutmasın, sitelerde uygun fiyatlara kaliteli ve tarz mobilyalar almak mümkündür.
    5- mümkünse ve zevkinize uyarsa ahşap mobilyaları tercih edin. ahşap dayanıklıdır ve modası hiç bir zaman geçmez.
    not: yardım isteyenler hiç çekinmeden bana ulaşabilirler seve seve yardımcı olurum.
    hayır mobilyacı değilim.
  • kadıköy sahrayıcedit mahallesinde inönü caddesi üzerinde otobüs durağı ve mevkiinin adıdır
  • yoldan geçerken "önce sola,sonra sağa,sonra tekrar sola"yı 3 kere tekrarlamanız gereken yerdir,kabus gibi bir trafiği vardır çünkü.her an her yerden bir araba,dolmuş,kamyon çıkabilir.ayrıca ister yaya olun,ister arabada,asla etrafınızı kontrol etmeden "bana yeşil yandı,geçiyim" demeyin,her an bir yerlerden üzerinize gelen başka bir araçla karşılaşmanız gayet olasıdır.ayrıca şerit kavramı da yoktur burada.her araç her şeritten,her yolda geçebilir.nahoş olaylarla karşılaşmamak için çoook dikkatli olunmalıdır sitelerde...
  • güzelbahçe'yi geçince urla'ya gelmeden önceki muhit.
  • insanlarının çok güzel gps mantığında yer tarif ettiği,ilginç diyaloglara tanık olunan, ankaranın wastelandi görünümlü,iç mimarlar,dekoratörler,mobilyacılar,ustalar...vs için promised land olan mobilyacı mıntıkası.
    tarafımdan bir de şu diyaloğa rastlanmıştır bu bölgede:
    adam kartal marka arabsnda ilerlerken oturup çay yudumlayan birini görüo ve seslenio
    - halimm abeeeeey ( halim abi )
    - eeeyy ( efendim söle demek istio )
    - nassıııın ( nasılsın )
    - eeeeey ( iyi )
    sora 8 kez naaasssnn = eeey nasssn = eeey nasssn eeey...nasssn = eeeey...
  • üstü kapalı bir beddua.
    (bkz: esas seni siteler)
  • seni yetiştireceğiz şeklinde işe alıp karın tokluğuna mimar çalıştırılan mobilya mağazalarının ve atölyelerin bulunduğu yer.
hesabın var mı? giriş yap