• yaşama dair herşeyin bıraktığı izlerden biridir.
  • sivilcenin oluşumundan sonra geriye kalan can sıkıcı izlerdir.

    tabi şimdi buraya bu zorunlu tanımı girdik diye suratta oluşmuş o çirkin izler gitmiyor, kaldıkları yerden can sıkmaya devam ediyorlar.
    o zaman bir tarif vererek bu sorunu bugün şurda çözelim istiyorum. yıllardır sivilce izlerinden muzdarip herkese gelsin bu tarif.
    şimdi öncelikle temiz bir kavanoza eczaneden aldığımız 1 tüp her derde deva bepanthen kremi , 1 tüp madecassol * * * ve 1 ampul e vitaminini karıştırıyoruz. ve bu karşımı her gece yatmadan önce sivilce izlerinin bulunduğu bölgelere sürüyoruz. 1-2 hafta içinde cildinizdeki canlanma ve düzelmeye siz de inanamayacaksınız. şimdiden geçmiş olsun. pürüzsüz ciltler dilerim.

    ayrıca son zamanlarda bu konuyla alakalı başka bir keşfim daha var. (bkz: #42018837)
  • onca kimyasal ve doğal ürün kullanmama rağmen geçiremediğim acı hatıralarım.
  • bütün ergenliğin içine eden, özgüveni sıfırlayan lanet şey. sivilceler tamamen geçtikten sonra lazerle kestirilesi.
  • sivilcelerden kurtulsanız bile size her daim sivilce was here dercesine parıldayan izdir. sivilcenin de amk senin de ırıspı çıcığı.
  • doktorların isotrexin jel ile soyma suretiyle geçirmeye çalıştığı izlerdir bunlar. düzenli kullanıldığında sonuç verir mi bilmem. ama tarafımca henüz sıkılmış ve yaramsı bir görünüm almış sivilcelerde hametan etkisi göz ardı edilemez. o bölgeye hametanı sürüyosun kabuksu ve kanlı görünüm yok oluyor. daha yumuşak bir ize dönüşüyor işte onun üzerine veriyosun isotrexini veriyosun isotrexini bi boka yaramıyor. yani tam olarak. offff offfff. sivilceler ve izleri....
  • (bkz: sarı kantaron yağı) aşk yarasından başka her türlü yaraya derman olduğu rivayet edilen, mucizevi yağ, ben sivilce izinde denemedim ama ayağımda ve kolumdaki derin yaralara baya iyi geldiğini söyleyebilirim; doktorunuza danışarak bir kullanın bakalım, belki az olsa bile işinize yarar.
    edit: yanlış yazım.
  • modern tıp hayallerin ötesine ulaşmış.
    insan ömrünü oldukça uzatmanın çareleri keşfedilmiş.
    beyindeki bilgi ve hatırat dijital ortama aktarılmış.
    ama ben hala sivilce izlerimin tedavisi ile uğraşmaktayım.
    adalet mi lan bu?
  • eski sevgili izi ile aynı izdir bu. nefret edersin görmek istemezsin kapatmak için elinden geleni yaparsın ama nafile. hatta maskeler denersin gitsin diye. ama gitmez durur orda. zamanın da o kadar büyüktür ki o gittikten sonra bıraktığı iz de o büyüklüğüne yakışır şekildedir. ama yerine çıkacak yeni bir sivilce onun izini kapatıverir. tabi bi gün onu da patlatırsınız ve o da iz bırakır.

    dip not: yeni sivilcenin eski sivilceyle tam aynı yerde çıkması lazım.
  • insan içine çıkmayi zorlastiran birini görünce selamlasmak için yanaktan öpülmeyi istememe durumu . utanma eğilimi
hesabın var mı? giriş yap