• uzaylılar, hayaletler, kurtadam/şekildeğiştirenler, paralel evren gibi konuları birleştirmiş bir fragmana sahip film.

    (bkz: ya tutarsa)
  • abd'nin utah kentinde bulunan belalı bir çiftliktir.

    durmadan yaşanan garip olaylar, gökten düşen garip cisimler, çiftlikteki hayvanları sağlıklı oldukları halde saatler içerisinde ölmesi ve birçok şey.

    ayrıca pentagon burada gerçekleşen olayları araştırmak için 2008 yılından 2011 yılına kadar bütçe ayırmıştır.
  • 51. bölgenin özelleştirilmiş halidir.
  • abd'nin utah eyaletinde yer alan, zaman kırılması, solucan deliği, (bkz: uap), ufo, doğal olmayan yollarla öldürülmüş ve bazi organlari alınmış hayvan leşleri gibi fenomenlerin gözlemlediği ve mevcut sahibinin (bkz: brandon fugal) isimli bir iş adamının olduğu çiftliktir.

    skinwalker, bölgedeki amerikan yerlileri (bkz: navaho) tarafından yüzü bir hayvan, vücudu insana benzeyen, kötü niyetli bir yaratığı tanımlamak için verilmiş bir isimdir. yani bölgedeki gözlemler ve olaylar eskiye dayanmaktadır. amerikan yerlileri (navaholar) de bu bölgeden uzak durmakta, skinwalker adını mümkünse ağızlarına almamakta ve bu alandan tırsmaktadir. bu nedenle bu bölgenin farklı bir kabile tarafından lanetlendigine inanmaktadirlar.

    bu alanda bilim insanları ve en güncel teknolojik aletlere sahip firmalar tarafından bazı testler yapılmakta ve veriler toplanmaktadır. kurgu degil ise -ki zannetmiyorum- çok onemli gözlemler yapilmakta, bilimsel kanıtlar toplanmaktadır. bir zamanlar amerikan hükumeti de bu bölgede araştırmalar yapmış, sonra terk etmiş.

    yapılan testler bazen ummadık zamanlarda kayıtsız ve sinyalsiz askeri hava araçları ile de havadan izlenmektedir ki bilinen en yakın askeri bölge 240 km kadar uzakta yer almakta. velhasıl çok enteresan olayların döndüğü bir alan.

    bu tür konulara meraklı olanlar history channel'da "skinwalker çifliğinin laneti" isimli belgeseli izleyebilirler. şu anda hafta içi her gün akşam vakitlerinde yayınlanmaktadır.
    program sonrasında "antik uzaylılar" programı ile üzerine cila yapabilirsiniz. iyi seyirler.
  • bir grup bilim adamı ve teknisyen abinin harala gürele son teknoloji cihazlar kurup, deneyler yaptıkları, sürekli "woww" nidalarıyla tuhaf(!) sonuçlar elde ettikleri, arada bol bol uap( ufo nun yeni adı) gözlemi yapılan tv programına mekan olan tuhaf çiftlik.
    kurgu olmadığı belli lakin elle tutulur bir sonuca ulaşmış değiller...
    ışıklar, yine ışıklar...
hesabın var mı? giriş yap