• satın alırken kurumsal firmaları tercih ederseniz sahtesini alma riskine girmemiş olursunuz.
    her ürünün olduğu gibi sony kulaklıkların bir hayli sahtesi mevcut. ülkemin küçük esnafı* bu tür hırsızlığı hırsızlık olarak kabul etmiyor.
    tavsiyem, n11, hepsiburada, trendyol, amazon gibi online satış sitelerindeki küçük satıcılardan uzak durmanız. hepsiburada ve trendyol'un satıcısı kendisi olduğu ürünleri alabilirsiniz.
    şu sıralar teknosa'nın mağazadan teslim al seçeneğine uyguladığı %10 indirimle 314 tl'ye alınabiliyor.

    kulaklık ile ilgili olarak, 7-8 yıldır kulaklıkla müzik dinlememiş şahsıma süper teknolojik geldi. hem rahat, hem ses kalitesi müthiş, hem bas...

    muadili sayılabilecek iki kulaklık vardı benim seçeneklerim arasında, plantronics backbeat 505 ve jbl t500bt. plantronics'in kronik kırılma sorunu mevcut, jbl'nin de katlanabilir olan yerlerinde sorun olabiliyormuş. bu sebeplerle sony tercih sebebi oldu. tabi diğer iki modelin avantajı kafa kısmının süngerli olması, çok farketmese de biraz daha rahat.
  • satın alalı 1-2 hafta oldu. trendyol'dan kupon kullanarak teknosa satıcısından 198tl'ye aldım. şu ana kadar çok memnunum. ses kalitesi oldukça güzel. tasarımı fiyatına göre yerli yerinde. batarya ve kullanım süresi ise mükemmel. tam olarak test etmek lazım ama son sesle dinlenmezse belki sitesinde vaad edilen 35 saati bile geçebilir çok güzel.

    tek sıkıntım bilgisayar tarafında oldu. mobil cihazlarda çok rahat bir şekilde bağlanabiliyorken bilgisayarım bir kere bağlandıktan sonra bağlantıyı kesip tekrar bağlanmaya çalışırsam bağlanmıyor. bluetooth adaptörümün sürücüsü 2014'ten kalma ve sanki windows 10 ile pek iyi çalışmıyor gibi geldi. sanrım müsait bir zamanda usb bluetooth adaptörü alacağım.

    bir de şarj seviyesini kulaklığı ilk açtığımızda veya bazı cihazlardan (iphone v.b gösteriyor) görebiliyoruz ve kulaklık bize şarj seviyesini %100-70-50 gibi sayılara yuvarlama yaparak veriyor sanırım. şarjı çok iyi gittiğinden fazla sıkıntı değil ama %81 gibi kesin değerleri anlık görebilsek güzel olurdu. yine de güzel yapmış sony bence eline sağlık.
  • amazon dan 248 tl ye aldığım 24 saatten az sürede teslim edilmiş kulaklık.

    halihazırda plantronics backbeat, sennheiser hd25 ii, logitech g933 kulaklıklarını kullanıyor olsam da.,hicbirinin işlevi aynı değil.

    kıyas yapacak olursam ses kalitesi sennheiser den fersah fersah uzakta ancak bu bt bir kulaklık tabi.ancak bu fiyata dışarıda kampta kullanabileceğim, şarjı iyi giden, hafif olan tek seçenek olarak bu çıktı onume.

    jbl500bt modeli ile arasında yüzde 50 fiyat farkı olduğundan ve bazilarinda arkadan gelen cızırtı sorunu olduğundan eledim.

    ses düzeyi çok çok yüksek deil, bass lar parçaya bağlı olarak boğulma yapabiliyor ancak f/p olarak bakıldığında memnun kalacağımı düşündüğüm alet.
  • 1 aydır kullanıyorum. senkronizasyon problemi olmayan kulaklık(!)
  • ben de çoğu insan gibi bu kulaklık ile jbl t500bt arasında kalmıştım. t500bt'nin cızırtı/fan sesi/dip ses muhabbetini o kadar çok okudum ki arkadaşımdakini denemeye karar verdim, gerçekten bir ses var ve taksan tam takılacak bir ses ama herkes duymuyor sanırım arkadaşım hiç ses gelmediğini söylüyordu. böyle bir sesi görmezden gelemeyeceğime karar verip t500bt'den tamamen vazgeçtim. zaten sony wh-ch510 birçok özelliği ile t500bt'ye üstün geliyor, tek çekincem ses kalitesi ve plastik gövdesiydi.
    neyse çok uzatmayayım geçen gün gidip sony wh-ch510'u aldım. ilk gözlemlerim: ses kalitesi yeterli, batarya süresi çok iyi (35 saat), plastik gövde hiç rahatsız etmiyor, usb-c girişi sayesinde şarj hızı başarılı, bluetooth 5.0 bağlantısı var, hiç kopma yaşamadım. sadece bu rakamlarla bakıldığında t500bt'den her açıdan daha başarılı. alın, pişman olmazsınız.
  • jbl t500bt ile bunun arasında gidip geldim ve jbl t500bt'de kronik sorunlar can sıkar deyip bunu aldım. (amazon; 270 tl) iki gündür kullanıyorum. ses gayet güzel, berrak ama seviyeyi kulağı ağrıtacak derecede artıramıyorsunuz. bu level bir kulaklık için yeterli gibi. bluetooth mesafesi olarak yaklaşık 15 adım kadar bir kopma yaşamadım, evin her odasında kullanabildim. akıllı tv'den de bağlandım bir sorun yaşamadım. (senkronizasyon vb.) bu arada sanırım eşleşme moduna kulaklığı açtıktan sonra açma tuşuna iki kere üst üste bastığınızda geçiyor.

    çift cihaza aynı anda bağlı olunabiliyor mu emin değilim. örneğin kulaklık pc'ye veya akıllı tv'ye bağlı olduğunda telefondan gelen aramayı kulaklığa atar mı atmaz mı emin olamadım. belki bir ayarı vardır öğrendiğimde editlerim.

    kafayı saran kısmında sünger yok, tamamı plastik. yaklaşık 1 saat hiç çıkarmadan müzik dinledim ve çok rahatsız ettiğini söyleyemem.

    pratik kullanım kılavuzu için buyurun
  • bir haftadır kullanmaktayım ses seviyesi olsun tasarımı olsun pil süresi olsun şuana kadar yeterli benim için önemli olan sesi dışarıya ne kadar yansıtıyor yanınızda bulunan kişinin ses orta seviyede iken duyması çok zor bu da ayrı bir güzel yapıyor kötü yanı var mı var 2 saatte yakın müzik video izledim sorunsuz ama kulağımı biraz rahatsız etmedi desem yalan olur onun dışında ev ortamında 20 metreye kadar çalışıyor bir sıkıntı olmadı bilgisayar telefon tablet hepsine bağlandı telefonumda şarj süresini gösteriyor fiyatının hakkını veriyor (290tl) akg ve jbl biraz daha pahalı olmakla birlikte benzer segmentte ürünleri var bakabilirsiniz.
  • kulaklığı 1 haftadır kullanıyorum:

    şimdi benden önce de defaatle yazıldığı gibi pil ömrü fevkaladenin de fevkinde.

    kulaklık işi çok ilgilendiğim ve uzmanı olduğum bir mevzu değildir ama ses kalitesinden şikayetçi olup, boşuna bu "parayı verdim" diyecek adam bulamazsınız. gayet iyi ses kalitesi var.

    bağlantısı gayet kolay.

    film-dizi izlerken ses kaymaları yaşanmıyor. gayet başarılı.

    merkalısı için; samsung s7 edge ile pubg mobile denedim ancak ciddi bir şekilde ses gecikmeleri yaşadım. (belki bluetooth'un üst versiyonlarını bulunduran günümüz cihazları veya iphone ile bu sorun yaşanmıyordur bilemiyorum)

    ergonomi açısından pedler, uzun süreli kullanımda rahatsız edebiliyor.

    ayrıca içe doğru katlanabilme özelliği yok. yuvarlak kısım sadece 90 derece hareket edebiliyor. şahsen bu da bana yetiyor.

    mikrofon kalitesi de gayet iyi. sorunsuz bir şekilde telefon görüşmeleri gerçekleştirilebiliyor. (ortam gürültüsünün fazla olduğu alanlarda deneme imkanım olmadı) profesyonel ses kayıtlar için bir şey diyemem.

    kısacası ben çok memnunum arkadaşlar. kutusundan çıkardığımdan beri hiç şarja takmadım. bakalım daha kaç gün dayanacak?

    edit: bu yazıyı yazdıktan 4 gün sonra ilk kez şarja taktım
  • yaklaşık bir haftalık kullanımıma dayanarak üst düzey bir kulaklık aramayanlar için fiyatına göre müthiş performans ve kalite sunduğunu söyleyebileceğim kulaklık.
  • iki gündür kullanıyorum. fiyat performans açısından çok çok iyi. öğrenciyiz ama bi kulak üstü modelimiz olmasın mı diyorsanız tavsiye ederim. son ses dinlerken aldığım haz bana yetti, hatta birazı seneye bile kaldı.* piyasadaki birçok rakibine göre de dehşet iyi bir pil ömrü var. * iki günde ne kadar fazla dinleyebilirseniz o kadar dinledim 70 olan sarjı daha yeni 50ye düştü. eksi olarak verebileceğim küçük bir noktası da var. konuşurken ses seviyesi ortanın biraz üstüne çıkınca karşı taraf sesin yankı yaptığından şikayetçi olabiliyor. ama merak etmeyin seviyeyi biraz düşürdüğünüz an her şey güllük gülistanlık haline geri dönüyor. bugünlük amme hizmetimiz bu kadar. kullandıkça editlerim belki. belki de silerim. sağım solum belli olmaz.
hesabın var mı? giriş yap