• supplementler com ile anlaşmalılar sanıyorum alışveriş sırasında bana 1 aylık üyelik verdiler.

    spor salonuna gidiyor olmasam kullanabilirdim ama ilgimi çekmedi değil.

    hayran kaldım lan. sadece fitness üzerine değilmiş. ben bana yakın bir yer bulup eskileri yad etmek adına kick box yapabilirim veya yüzme veya güreş ne bulursam artık.

    biraz araştırayım tam bir üstteki entryde olduğu gibi göte gelme ihtimalimiz yok ise muazzam bir uygulamadır bu. tebrik ederim düşüneni. asıl düşüncem kullandıktan sonra gelecektir.

    edit: premium üyelik verildi diyorlar bedavaya. normalde 150 tl. bir bok yok ise şaka gibi la.

    edit: kusursuz. bugün bir spor salonuna gittim sadece ağırlık çalıştım ama havuzu da vardı. istediğim zaman yüze de biliyorum.
    önceki spor salonlarım 130-200 arasında olduğunda ve tek olayı ağırlık çalışması olduğundan nasıl bir nimet olduğunu öğrendim.
    bu 1 ay boyunca elimden geldiğince farklı yerlere gidip hem yüzüm hem fitnessımı yapıp hem de arada sırada kick box tarzı sporları yapmaya çalışıcam izin verildikçe.

    kickboks gibi hocanın bulunduğu alanlarda giriş 1 defa falan tanıtım amaçlı yapılıyormuş oranın inisiyatifine bağlı. onun dışında hocanın bulunmadığı alanlardan faydalanabiliyorsunuz.

    misal bugün isteseydim kickbox yaptıktan sonra yüzmeye geçebilirdim aynı yerde. süre limiti var mı bilmiyorum ama böyle bir imkan da var.

    edit2: her türlü soru sorabilirsiniz. her gün farklı yere gidiyorum ayağımın altında motor var. elimden geldiğince aynı salonlara gitmemeye çalışıyorum. eleniyorum farklı mekanlar görüyorum, farklı insanlar görüyorum.

    yapmadıklarımı da denemeye çalışıyorum misal crossfit yapıcam yakında.
    onun dışında haftalık programım;
    haftada 3 gün fitness. 3 gün kickbox 2 gün yüzme. bazıları iç içe olacak.
    çünkü gün içerisinde bir salonda check in yaptıktan 2 saat sonra bir daha kullanabiliyorsunuz.

    şahsen yorulmak nedir pek hissetmediğim için alıştığım için çok rahat çıkarabilceğimi düşünüyorum. beni tek yoran şey kickbox olacaktır. hayat sikiyordu zamanında.
  • 1 ayım neredeyse bitecek ve kendimce insanları bilgilendireyim. eğer yaşadığınız semt; beşiktaş, levet kısımları ise çok şanslısınız çok güzel premium salonlar bulacaksınız. ama oralarda iseniz tek tavsiyem hotellerdir.

    bu 1 aya yakın süredir giderim hotellere fitness yaparım sonra havuza giderim. sonra işin bokunu çıkarır hamama gider sonra buhara girer feleğim sikilmiş şekilde çıkarım.
    görgüsüzlük gibi de değil yani. yorulmaz bir bünye oluştu artık asfsddsf

    ha yok yukarıda dediğim semtlerde değilseniz her gün her gün oralara gitmeniz ciddi paralara mal* olur. misal biz fatihte yaşıyoruz arkadaşla ve 2-3 hafta boyunca her gün motorla gidip geldik 150+100 veya 150 tutacak yani 300e kadar paranız gidebilir haftada ne kadar gittiğinize bağlı olarak değişir.

    her neyse yine de böyle semtlerde değilseniz farklı avantajlarınız yine var.
    2 saat aralıklarla başka salonlara gün içerisinde gidebilirsiniz.
    yani demem o ki. gün içinde hem fitness hem de akşamında kickbox yapabilirsiniz. genelde kickbox gibi hocanın gerektiği sporlarda sporcard geçersiz ama bulabilirsiniz böyle mekanlar.

    sabah fitness akşam kickbox.

    misal bugün 20. farklı salonuma gittim dün motorla kaza olduğu için taaa beşiktaşlara, leventlere gidip aynı zamanda yüzme keyfimizi gerçekleştiremicez. o yüzden yakın bir kötü salona gideyim fitnessımı yapayım dedim. hoca dedi ki paramızı sporcard ödemiyor üyeliğimi iptal edicem dedi. yani kısaca daha gelme demeye getirdi. o yüzden sporcard üyeliği almadan önce size yakın spor salonlarını sporcarddan bulup istediğim zaman gelmem de sakınca yok değil mi diye sorun. yoksa böyle şeyler diyebilirler.

    yararlanabileceğiniz aktivitelerden bahsedeyim;
    crossfit, kickbox, fitness, yüzme, spa, crunch ve crunch tarzı bisikler toplu çalışmaları.
    şimdi crossfitte sadece 1 kez deneyebileceğiniz salonlar var galiba istediğiniz zaman hep gidebileceğiniz var mıydı emin değilim. maalesef gidemedim. çok istiyordum gitmeyi ama başka bahara artık arkadaş sakatlandı gidemem o kadar yol otobüsle.

    spa yapabilirsiniz. spa normalde 100 liradan aşağı değil sporcard olsanız bile ama bir tane hotelde spa beleş sporcarda onu bulup yararlanabilirsiniz.

    fitness zaten her yerde yararlanabilirsiniz asıl olayınız o.
    yüzme neredeyse tüm hotellerde faydalanabilirsiniz.
    biz full fitness yaptık sonra yüzdük.

    aklıma başka detaylar gelirse editlerim belki. ancak herkes soru sorabilir.

    son olarak özetlersek;
    beşiktaş, levent gibi bu sporcard dahil olan hotellerin mevkisinde yaşıyorsanız hiç düşünmeyin kayıt olun. çünkü normal fiyatları 3 aylık 1000 tl genelinin ama siz aylık 150 vererek her gün girebiliyorsunuz bu hotellere. tavsiyemdir.

    ha yok bu mevkilerde değilseniz gitme limitinize göre cebinizden para çıkacaktır bir miktar. yani tahminime göre motorla giderseniz 2 kişi 2ye bölüneceğinden aylık 300e yakın kişi başı para gidebilir en fazla da olabilir unuttum şu an hesabı motora da bağlı.

    ha yok yine bu mevkilerde değilseniz ve arada sırada hatta haftada 1 kez bu yerlere gidecekseniz ve bulunduğunuz mevkide 2 ayrı spordan yararlanacaksanız yine öneririm.
    dediğim gibi aynı gün içinde; sabah fitness, akşam kickbox ya da hafta içinde ayarlayabilirseniz yine öneririm.
    ama dediğim gibi kickbox gibi mekanlara kesinlikle sorun istediğimiz kadar gelebilir miyiz diye. çoğunluğu 1 kez alır tanıtmak amacıyla. çünkü bu kartın asıl amacı fitnessdır.

    çok uzadı ama hadi sizin mevkinizde birkaç tane güzel salonlar var. geneli de 150 lira civarı premium yazılın kafanıza göre bir ona bir ona gidersiniz eğlenceli.
    misal bugün gittim yeni salona beğenmedim. yarın başka gidicem. diğer gün başka.
    dfsaşlkşfksakjlafsdsaf

    normalde inanın yazmak istemezdim pek tanıtmak istemiyorum çünkü. ama mutlu olamazdım yazsam.

    isteyen herkes tarih fark etmeksizin istediği her soruyu sorabilir.

    bu arada sporcard supplementler.comun sitesi.
    supplementlerden 400 liralık alışveriş yaptığınızda 1 aylık bedava üyelik veriyor. yani yakın zamanda toz vs alacaksanız kesinlikle değerlendirin derim. bana vermişlerdi kullanmadan süresi bitti. sonra almak zorunda kaldım para vererek. amına koyim hatırladıkça üzülüyorum. bedavaya yararlancaktım fdsaklşsaffsa.

    bu amme hizmeti olarak burada dursun.

    edit: uzun zaman sonra editleme gereği duydum. spa yapan firmaya arkadaşım gittiğinde parayla yapılıyor denmiş. ama zamanında sporcard üyesi yararlanabiliyor denmişti. büyük ihtimal ya lafta ya da sporcard üzerine çalışanlar pek bilgi sahibi değil.

    diğer olarak ise zamanında kickboks yaparım demişim ama yine bu sefer benim konuştuğum yer yararlanabilirsiniz demişti. ama sonradan sadece 3 kez kullanabilirsiniz dedi bir daha aradım gitmek için plan yapıyordum. 1 ay içinde 3 kez denildi.

    yani şöyle anlatayım.
    fitness yapacak iseniz her yerde tamamen yararlanabiliyorsunuz.
    yüzmek istiyorsanız şu ana kadar hiçbir hotelde yüzmede sıkıntı yaşamadım. yüzme, fitness rahat. ama fitness salonları genel olarak kötü hotellerin. ama sizin hayal gücünüze bağlı olarak fitnessdan verimi her türlü alabilirsiniz.

    kickboks gibi sporları yapmak istiyorsanız genelde 3 kez veya 1 kez gelebilirsiniz diyorlar tanıtma amaçlı.

    3-4 tane mekan bulursanız her ay full yapabilirsiniz kickboks :)

    son 2 aydır premium kullanmıyorum motor kazasından ötürü uzak mesafe gitmiyorum motor yok. kendi evime yakın klasik salonlarda takılıyorum hala memnunum.

    ben hayat boyu bu güzellikte olacağını sanmıyorum. insanlar öğrendikçe ya parası artacak ya patlayacak. o yüzden patlayana kadar güzelce kullanmak en iyisi.
  • kadıköy ve civarlarında yaşıyorsanız çok gereksiz olan uygulama. anlaştıkları tüm spor salonları çok eski ve aletler çoğunlukla bozuk. hatta anadolu yakasında havuzu olan bir yerle bile anlaşamamışlar.. kendilerini geliştirene kadar üyeliğimi iptal ediyorum.
  • sistemden bahsetmicem. indirim olayından bahsedicem.
    https://blog.sporcard.com/…sporcard-uyeligini-uzat/

    arkadaşını kayıt ederken önceden kayıtlı olan kişinin e maili ile hem o kişiye hem kendinize 15 gün ekletebilirsiniz.

    yani kayıt olmak isteyen varsa e mailimi atabilirim. 1 aylık + 15 gün yani = 45 gün süre kazanmış oluyor.

    bu arada belirtmem gerekiyor ki bu olayı şu arkadaştan duydum; @xqkeyy

    o kişiye de yazabilirsiniz. seçim size kalmış. iyi günler.

    edit: geçen biri dedi ki bedavaya spor yapıyorsun. dedim ki siktiğim ben de para veriyorum bazı işletmeler neyin kafasını yaşıyor çözemedim. ilk defa böyle bir lafa denk geldim. hala kullanıyorum ve çok da memnunum böyle teknoloji cahillerine denk gelinmediği müddet.
    vallah bu sistem batana kadar sonuna kadar devam fdasa.
  • yaklaşık 8 aydır kullanıyorum, macfit e gidip aynı parayı vereceginize sporcard ı tercih edebilirsiniz. evim leventte işim akatlarda bu yüzden benim için cazip ancak, başka bölgeler için birşey söyleyemem. herhangi bir dolandırıcılık görmedim. temiz bir şekilde paralarını alıp sporunuzu yaptırıyorlar. he premium almazsanız bence beş para etmez.

    fyi.
  • birkaç gündür araştırdığım, ama yapılan pozitif yorumların çok pozitif negatif yorumların ise çok negatif olmasından mütevellit beni kıllandıran oluşum.
    bu sistem gerçekten vaat ettikleri gibi çalışıyor ise bulunmaz bir nimet.

    bilen, kullanan, memnun kalan ya da sakın bulaşma diyen arkadaşlarımın bilgilerine ihtiyacım var lütfen aydınlatın beni.

    not: gelen mesajlara göre denemeye karar verir isem entry editlenecektir.

    edit: yazmayı unutmuşum 2 aydır cayır cayır kullandığım süper sistem. kah yüzüyor, kah saunaya giriyor, kah koşu bandında at gibi koşuyorum. denemeyi düşünen var ise tereddüt etmesin.
  • gün itibari ile bankamatik kartlarının artık desteklenmemesi nedeni ile artık yollarimi ayırdığım sistem. kusura bakmayin ama sizin için kredi kartı kullanamam. alternatif baska spor uyeligi sistemlerine yonelecegim sırf bu yüzden.

    edit: sorumlu arkadaşların jet hızında geri dönüşleri ve ilgileri sayesinde bankamatik kartıma bağlı sanal kartım ile ödeme yaparak üyeliğimi devam ettirdiğim über sistem.
  • bugün ilk kez çekmköy sports 2006 klübünde deneme fırsatı buldum. gayet iyi karşılandım ve kart kullanımı ile hiç bir sıkıntı yaşamadım. bu arada gittiğim yer premium bir salon değildi ama çalışanların sıcak kanlılığı ve gördüğüm ortam baya hoşuma gitti. kartla ilgili herhangi sorun yaşarsam hepsi için ayrı edit gireceğim.
    tanım: hoş bir spor üyelik sistemi.
  • sevgili suserler, şimdi sanal kart ile üye olsam, sonraki aylarda ben istemediğim sürece herhangi bir yenileme olmayacak anladığım kadarı ile. şikayetvar da en büyük şikayetler bunun üzerineydi. site üzerinden mi yoksa uygulama üzerinden mi yapıyorsunuz bu muhabbeti ayrıca 15gün ekstra muhabbeti hala geçerli mi?
  • üye olan arkadaşlardan birisi , raf verebilir mi? +15 gün kapalım.
hesabın var mı? giriş yap