• öncelikle linki verelim: https://www.youtube.com/watch?v=t09lwdcvt10
    1:25'te olay alevleniyor ve alenen deskin arkasında doktor art arda yumruklar yiyor. güvenliğin masanın diğer tarafından koruma çabası güvenlik görevlilerinin aslında birer süs olduklarını gösteriyor.

    düşünün 6 yıl bitti doktor oldum diye sevinirken devlet sizi ebesinin örekesinde bir hastaneye atıyor. hem de acil servisine, hareketliliğin, kızgınlığın, ateşin cehennemin içine atıyor. sonra tıbben hiçbir boku olmayan hastanın yakınları gelip but görmüş aç köpekler gibi saldırıyor.

    mükemmel devlet yapısı, mükemmel sağlık sistemi, mükemmel halk.
  • böyle insanlara hizmet götürmeyeceksin. bu zihniyetteki bu davranış biçimindeki herhangi biri ölebilir ve içim acımaz, üremesin bu şerefsiz, bu evlat yetiştirmesin.
    umarım doktor arkadaş davasını açar, mahlukat cezasını çeker.
    doktora atılan dayak başlığı da pek uygun olmamış, bir mağduriyet söz konusu yaşanan olay aşağılık bir olay yaşatanlar aşağılık bu şekilde ifade edilmemeliydi.
  • bu tamamen devlet politasi, cezalari gercekten celdirici yapacaksin ki vatandasini ve kamu calisanini koruyasin. kalabalik toplumlarda birey onemsiz oldugu icin biz de git gide kalabaliklasan birey yerine rakamlarin onemli oldugu bir toplumuz artik, ortadogudaki yerimiz iyice percinlesti
  • bir mühendis olarak bu tür olayları gördükçe ister istemez içimden ''doktorsuz kalın'' demeden edemiyorum. özellikle son dönemlerde buna benzer olaylarda sıkça karşılaştığımız sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanları, çalışmalarına mani olanları en az 3-5 sene içeride yatırmadıkça bu tür yakışıksız olaylar görünüşe göre son bulmayacak.
  • açılan dava sonucunda min 2 yıl yedikten sonra özür dilemeye köpek gibi gelecektir itoğlu it . geçmiş olsun arkadaşım davanı asla geri çekme .
  • halka hizmet hakka hizmet denirdi. ben artık bu samimiyette değilim. bazı insanlar hizmet görmeyi hak etmiyor.
    misliyle karşılık verilmesi gereken dayak.
  • doktor şerefsizdir orospu çocuğudur çok maaş alıyordur. sonuçta saygımız sonsuz ama bazıları çok hakediyordur
  • olay çıkaran hasta yakınının burnunu kırıp sonra kendi tamir eden bi doktor vardı, adam gibi adamdı hey yiğidim hey, özlemle anıyoruz.
  • "bunlar" yakın zamanda doktorları ve öğretmenleri denetleyecekler, değerlendirecekler. doktorlar ve öğretmenler, sayıları hiç de az olmayan "bunlar" gibi şeyler tarafından değerlendirilecek ve amacı sadece işini yapabilmekken popülizm uğruna "bunlar" tarafından mesleki kariyerleri belirlenecek.

    edit: yanlışlıkla bir yerde insan yazmışım.
  • ben hiç karışmam hasta yakınlarına. hayvan gibi doluşurlar mesela. enfeksiyon olacakmış, işimizi yapmamız engellenecekmiş filan bunlar tırt sebepler. aradan sıyrılır bakarım, bakamazsam az bekler diğer tarafa geçerim. ama asla ses etmem. çıkın ya da güvenliğe çıkartın hasta yakinlarini asla demem. banane amk. şartlar suriye iken ben neden isviçre kalitesinde hizmet vermeye calisayim ki?
hesabın var mı? giriş yap