• an400'lerde garanti süresi 2 yil veya 30.000 km'dir.
  • 650'lik modellerinde gidon üzerinde "power" tuşu bulunan maxi-scooter. bu düğme, hızlanma sırasında basıldığında ekstra ivme sağlarken yavaşlama sırasında kullanıldığında motor freni vazifesi görüyor.

    ayrıca bildiğim kadarıyla triptronik (elle müdahale etmeye izin veren otomatik) şanzumanı sunan tek scooterdır. (yalnızca 650'lik model)
  • insana motosiklet kullanma keyfini sonuna kadar hissettiren maxi scooter.

    kendisinde bulunan en önemli özellik viraj performansı bana kalırsa. 120 ile bile viraja girseniz savurmuyor. gayet güzel yatıp tekrardan efendi gibi kalkıyor. bunun yanında inanılmaz rahat ve hızlanması da gayet başarılı.

    kartal'dan büyükçekmece'ye gitmek için sabahı iple çektirten alet kendisi. daha ne söylenebilir ki...
  • zamanından önce bakım, yağ değişim yaptırıldığında, km'si gelince oil change yazısı çıkar tabii. devamlı yanar sarı renk. söndürmek için adjust'a basılı iken kontağı açık konuma getirip 2 saniye beklemek lazım. sonra eli çek. 3-4 saniye sarı ışık yanıp sönsün ve ışık tamamen kaybolsun. (k7'ye kadar olan modellerde böyle)
    bunun kaç kilometrede bir yanacağını ayarlamak da mümkün. onu da bi zahmet siz buluverin. hem adjust hem de set'e basılıyken açmak gerekiyordu galiba. (500-1000-...-5000 km seçenekli)
    yağını da sık kontrol edin. eksilmesin. hayırlı yolculuklar.
  • 400'lük modeli kazma gibi odun gibi motormuş. bugün bindim oradan biliyorum.

    konforsa evet, dinamizm ise hahaha. (bkz: sen çok yanlış gelmişsin kardeş)
  • o kadar rahat bir oturus var ki bu serefsizde, bundan sonra kullanilan butun motorlar deve ustunde oturuyormussunuz gibi hissettiriyor.
    almaz olaydim arkadas, bundan sonra harley davidson paklar beni ama 40 yasina da daha cok var.

    bu arada maxi scooter olarak degerlendirmeyin. scooter dedigin biraz ucuz malzemeden yapilir. bu aletin malzemesi en pahali yaris motorlarindan daha kaliteli ve daha dayanikli.
    misal, yamaha r1 denen aletin gaz elcikleri burgmaninkinden dandik. kalitesiz bi' plastik kullanmis adamlar.

    unutmadan, 400cc diye gaza gelmeyin, honda vfr400'un performansiyla uzaktan yakindan ilgisi yok. 250'lik cihazlarla ivmelenmesi ayni. son hiz 155km/h* oldugu icin 90'i gecince 250'leri yiyor tabii.
  • yaptığım 4300 km'lik bir afrika maceramın 1400 km'sini molasız tamamlamama rağmen kıçımı bile ağrıtmayan motosiklettir. aynı yolun çok daha azını a6 model aracımla yaptım her yerim tutuldu.

    ayrıca gazı kökleyince iki tekerin aynı anda havalandığını hissedebilirsiniz.

    bunlara rağmen düzgün test edilmeden alınmaması gereken, motosiklet tutkusunu değil orta/iyi konforlu, iki tekerli ulaşım ihtiyacını karşılayacak makul bir araçtır.
  • yeni kasa 650 cc olanının göstergeleri otomobil göstergesi gibi olmuş.

    mühendisler "bu zaten arabaydı oğlum. biz sizi kandırdık hehehe" demişler gibi.
  • alınacaksa 2007 ve sonrası modelleri tercih edilmeli sanırım yenilenen kasa sebebiyle ki eskiye göre çok daha başarılı. umarım bir gün bir tane benim de olur. şehir için en ideal ve rahat olanı diye düşünüyorum ki 650'lik olanıyla kafanız esse istediğiniz yere basar gidersiniz...
  • (bkz: burgman 200)
hesabın var mı? giriş yap