• teknosa mobil in yeni adıdır.
  • paket fiyatlarını internet sitesinde belirtmeyen kuruluş.
  • soyguncular.

    (bkz: 5 eylül teknosacell rezaleti)
  • bugün itibariyle farkettim ki ben haftasonu boyunca ulaşılamıyormuşum. ben insanları arayabiliyorum ama onlar beni arayamıyor. müşteri hizmetlerini aradığımda "telefonda cia kim arıyor vs bütün programları silin" dedi. sildikten sonra sorun devam ediyor diye aradım bu sefer telefonu test etmemi istedi. sorunun hattan olduğu kesinleşince arıza kaydı oluşturdu. sonrasında
    mt: arkadaşlar gerekli incelemeyi yapıp size geri dönüş yapacaklar.
    ben: peki hani benim telefonum ulaşılamıyor ya, arkadaşlarınız bana hangi kanalla geri dönüş yapacaklar?
    mt: ımm şey o konuda bi fikrim yok. en iyisi siz 1-2 gün sonra bizi tekrar arayıp bilgi alın.
    bence mükemmel bir çözüm.
    kesinlikle bilinen operatörlerden şaşmayın. taahhüt bittiği gibi güle güle teknosacell
  • telefon alırken hemen yeni hat veren ama hattı kapatmak için kırk dereden su getirip yeni fatura çıkmadan zamanında yaptığınız başvurunuzu sümenaltı ederek size borç çıkaran, çıkarmakla beraber hattı kapattırmayı bir türlü yapmayarak kalitesini ortaya koyan kurum.
    hele ki tekirdağ tekonsa mı?
    allah düşmanına böyle şube vermesin.
    herkes kendinden bihaber, bırak teknolojiyi, bırak teknosacell'i...
    allah'a emanetler.
  • telefon alırken bizim hattımıza geçin 300 tl indirim yapalım diyen operatörümsü. sabit tarifeleri var bir tanesini seçiyorsunuz. seçtiğim tarifenin üzerine abone olduktan sonra kdv,ötv veyahut bilemediğim bir vergiden dolayı +8tl daha eklendi ve bundan kimse bahsetmemişti. sonra bu da yetmezmiş gibi - teknosacell’in servis sağlayıcısı türk telekom- kendi tarifemin aynısı türk telekom’da 23tl daha ucuz olduğunu gördüm! 2 yıl taahhütüm var. yani verdiği indirimi sizden fazlasıyla alıyor.
    ek tarifeleri normal türk telekom’un fiyatlarının 2-3 katı. o kadar pişmanım ki sinirden çıldırıyorum. normalde alacağı her çöpü araştıran bir insan olarak gafil avlandım. sakın bu post- modern dolandırıcılara inanmayın.
    ek olarak teknosa’dan çöp bile almayın. telefonumla ilgili ufak bir sorun oldu. gittim yanlarına hemen surat buruşturmalar vs. sinirlendim pupa’ya gittim. telefonu adamlardan almamış olmama rağmen ellerinden geleni yaptılar. teknosa başlı başlına pişmanlıktır.
  • pişmanlıktır. almayın, aldırtmayın. telekom altyapısını kullanıyor. görüşmelerde sıkıntı yok ancak interneti rezalet. faturaya ek, indirim vb olaylarına kanıp 2 yıl taahhütlü olarak bu hatta geçiş yaptım. süresi dolar dolmaz değiştireceğim. siz siz olun telefon alırken 100-200lira fazla para verin. pişman olmayın.
  • +8 tl ek fatura çıkardığı doğrudur. şubedeki elemanlar da kesinlikle bununla ilgili bilgi vermiyorlar. iptal etmeye kalkarsanız da minimum 150-160 tl gibi bir cayma bedeli çıkıyor.

    bunun dışında, ingiltere'ye mesaj atmışssınız diyerek 0.65 tl gibi bir detay da eklemişler faturaya. detayı nedir diyorum, gönderelim size detaylarını diyorlar ama onun için de 1 tl istiyorlar.

    müşteri hizmetleri büyük hüsran. adında sa geçen bir firmaya hiç yakışmıyor.

    keriz gibi sözleşmeyi okumadan imzaladığımı es geçmeyelim. çeyiz alışverişi sırasında aceleye denk geldi. faturalı hat hiç almak istemiyordum ama insanın bazen cidden basireti bağlanıyor.
  • 2 gündür konuşma sırasında ses gitme problemi yaşadığım operatör. keyfi olarak karşıya ses gidiyor veya gitmiyor. bildim bileli avea kullaniyordum, böyle bir şey yaşamamıştım, 1 ay dolmadan bu kadar bariz bi sıkıntı yaşatması soru işareti oluşturdu.
hesabın var mı? giriş yap