• çe$itli kültürleri tanıtan parklardır.. tıpkı disneyland gibi çeşitli kültürleri tanıtan tematik parklar, dünyanın kimi yörelerinde vardır.. hongkong'da, çin'de, $en$en'de ve guillinde, amerika'daki gibi.. japonya'da bir şirket çeşitli tematik parklar kurmu$, bunlardan bir tanesi de türk kültür kasabası'dir.. türkiye'nin büyüleyici ve engin kültür mirası ile fevkalade ürünlerini japon halkına tanıtmaya kararlı olarak in$a edilmi$..
  • tema parklarının en büyükleri ve güzelleri orlando'dadır. orlando ile ilgili fotoğraflar ve güzel bir türkçe blog için
    http://www.gumuspusula.com/?p=2963
  • konulu pornonun adult olmayaninin lunaparkta geçeni.
  • türkiye'de halen olmayan parktır. açılabilecek en iyi şehirler istanbul, antalya, bodrum veya izmir olabilir. bu iller turistik bölgelerin merkezi konumu olduğundan dolayı turistler için günübirlik geziler mümkün olacaktır. bu tür parkların kaliteli olması açısından yapımında kesinlikle devlet ve yerli parmağı olmamalı. bilet ücretleri apaçi, çekirdekci ailelerin istilalarına uğramaması açısından turistler için makul yerliler için pahalı sayılabilecek düzeyde tutulmalıdır. tema olarak anadolu topraklarında yaşamış antik yunan mitolojisi, selçuklu, osmanlı, bizans temaları kullanabilir. eğer doğru ve kaliteli şekilde yapılırsa dünyanın en önde gelen tema parkı bile olabilir çünkü anadolu medeniyetlerinde malzeme bol. bu temalar melih gökçek vizyonuyla değil disney, universal gibi sağlam firmalar eşliğinde hazırlanılmalıdır. hollanda'da efteling ve paris'teki disneyland'a gitmiş biri olarak kaliteli temaların kullanılmasının oldukça önemli olduğunu söyleyebilirim. tema parkı işinde oldukça muazzam paralar dönmektedir ve fazla büyük olmasa da istihdam sağlayacaktır. diğer en büyük avantajı ise ülke tanıtımında oldukça önemli bir simge olacaktır.
hesabın var mı? giriş yap