• yalın dili, yazılarındaki su gibi berrak ve akıcılığı eşsiz (şimdilik çaylak) yazar.

    okunmaya değer, entelektüel, bilgi dolu yazılarına göz atılması gerekilen bir kalem.

    yağmur
    konstantiniyye
    gizemli bir öfke
    sivri dil.
    flu

    yazmayı bırakmaması gereken sayılı yazarlardan.

    saygılar efendim.
  • aldı bizi karantina,
    hasret kaldım yüzüne
    11 marttı son gördüğüm,
    sevdası bir kördüğüm...

    birazdan günümü güzelleştirecek hatun. sabırsızlıkla bekliyorm.
  • iadei ziyarete geldiğim çaylak.

    renault motorlu araçlardan ne kadar nefret ediyorsam kendisini bir o kadar seviyorum diyerek konuya girmek isterim ki bu ona olan sevgimin değil, renault motorlu araçlara olan nefretimin büyüklüğünü ifade etmek için kullanılmış bir cümledir.

    kendisi böyle koca koca, kallavi, son derece medeni, son derece ince düşünülmüş entrylerin yazarıdır ya... heh. işte ben değilim. ben afedersiniz yarrak gibi entry yazarım. benim entrylerim bildiğiniz dm'den atılan dick pic entrysidir. kimisi üstüne oturmak ister, kimisi ne yapacağını bilemez, kimisi estetik bulmaz, kimisi der ki vay arkadaş adam çıkartmış masaya vurmuş.

    bunların hiç birini demeyip, "kardeş yazık ya sana, anlatmışsın ama anlayan, kıymetini bilen yok" diyebilmiş nadide şahsiyetlerden bir tanesidir kendisi.

    bana ve kedime ruh hastası diyen bu şahıs hakkında şikayetçi olmama sebebim kendisinin ben ve kedimin bir araya gelmesinden daha ağır ruh hastalıklarına sahip olmasıdır. şunu bi incelemeye alsalar direkt mazhar osman'a koyarlar ki ben böyle bir şeyi elbette istemiyorum. onu orada harcarlar. kıyamam.

    o değil, perdemin arkasında kedi gibi bi insan olduğum gerçeğini ben kimseye göstermem, görebilen olursa görür. görebilen olunca zaten öyle davranıyorum. sığ görünen tavrımın içindeki derinliği görebilmiştir kendisi. bunun sebebinin yaşantımızdaki tecrübelerimizden farklı sonuçlara ulaşmış olsak bile aynı derinliği paylaşabilmiş, abisin en derinine inmek için kulaklarımızı patlatmak pahasına daha da dibe dalmayı göze alabilmiş, ulaştığımız "sığ" sonuçlara aslında o kadar derine inmemizin sebep olmuş olmasına bağlıyorum.

    beş dk sonra doğum günüdur...
    doğum günü kutlu olasıca hatundur.

    dipnot: buraya 2 kelimelik bir şey yazdım, sildim, ne olduğunu anlamadıysanız ve merak ediyorsanız yeşillendirin, söylerim.
hesabın var mı? giriş yap